spanduk1-1(2)
spanduk
spanduk2-1(1)
spanduk3-1(2)
spanduk
X

KAMI PASTIKEUN
SOK KANAPangalusna
PRODUK

Kéngingkeun Sampel sareng Katalog GratisGO

ShineOn mangrupikeun pakét LED global sareng panyadia solusi modul pikeun lampu sareng pasar tampilan.Diadegkeun dina Januari 2010. Diadegkeun ku tim ahli industri optoeléktronik sareng pangalaman dina perusahaan téknologi tinggi AS.ShineOn kuat dicadangkeun ku firma ibukota venture Amérika Serikat sareng Cina anu kasohor, kalebet usaha GSR, Ibukota Lampu Kalér, Mitra IDG-Accel sareng Mayfield, sareng ogé dirojong ku pamaréntah kotamadya lokal.
Saatos langkung ti 10 taun pangwangunan, perusahaan parantos janten perusahaan grup, anu diwangun ku dua éntitas, "ShineOn (Beijing) Technology" sareng "ShineOn Innovation Technology".Téknologi ShineOn (Beijing) nyepeng Shenzhen Betop Electronics anu museurkeun kana widang pencahayaan industri kakuatan tinggi sareng sistem pencahayaan calakan, sedengkeun Téknologi Inovasi ShineOn nahan Téknologi ShineOn (Nanchang) sareng sawaréh nahan ShineOn Hardtech, anu museurkeun kana alat LED, modul sareng sistem pikeun tampilan canggih, cahaya-kinerja tinggi jeung aplikasi sejenna.

nempo leuwih
terang langkung seueur ngeunaan perusahaan
fgh

JELAJAH PRODUK UTAMA KAMI

LEDs ieu boga kinerja-reliabilitas tinggi jeung rupa-rupa aplikasi.

Caang dina anjeun
HIRUP warni

  • TEKNOLOGI URANG
  • INOVASI
  • PANGALAMAN

ShineOn adhering kana sumanget perusahaan tur kawijakan kualitas dina perbaikan terus, konsumén munggaran, integritas bisnis, sarta inovasi téhnologi.

ShineOn adhering kana sumanget perusahaan tur kawijakan kualitas dina perbaikan terus, konsumén munggaran, integritas bisnis, sarta inovasi téhnologi.

ShineOn adhering kana sumanget perusahaan tur kawijakan kualitas dina perbaikan terus, konsumén munggaran, integritas bisnis, sarta inovasi téhnologi.

Urang bakal mastikeun Anjeun salawasna meunang
SERVICE pangalusna

  • 500+
    500+

    Patugas

    Shineon gaduh leuwih ti 500+ staffs sakuliah opat kota.
  • 12
    12

    Taun Pangalaman

    Perusahaan gaduh 12 taun panalungtikan sareng pamekaran LED sareng pangalaman produksi.
  • 50+
    50+

    Panyadia

    Urang néangan suppliers diversified tur stabil pikeun produk béda.
  • 800+
    800+

    Palanggan

    Shineon boga konsumén di sakuliah dunya pikeun brighten up leuwih kahirupan.

TERBARUAPLIKASI KASUS

NAONNYARITA Jalma

  • Huang Hongsheng Pangadeg Skyworth
    Téknologi inovatif Shineon pantes diaku, éta mangrupikeun panyadia pasangan anu stabil sareng ramah.
  • BAO LIANMING Présidén di TCL
    Kalawan téhnologi industri-ngarah na, produk kualitas luhur, ongkos-éféktif harga, meunang Téhnologi Inovasi Award ti TCL.

Inquiry pikeun pricelist

Kusabab ngadegna, pabrik urang geus ngembangkeun produk kelas dunya munggaran kalayan adhering prinsip kualitas munggaran.produk urang geus miboga reputasi alus teuing di industri jeung berharga trusty diantara konsumén anyar jeung heubeul ..

ngalebetkeun ayeuna

panganyarnawartos & blog

nempo leuwih
  • Usaha kontinyu, panalungtikan sareng pamekaran inovatif pikeun nyiptakeun bungkusan canggih & # ...

    Pameran Lampu Internasional Guangzhou ka-28 (Pameran Asia Cahaya) dilaksanakeun di Aula Pameran Komoditas Impor sareng Ékspor Cina tanggal 9 Juni 2023. Shineon tim penjualan produk profésional kalayan produk anyar, téknologi anyar debut beurat dina paméran.Dina enjing kaping 9, présidén ...
    maca deui
  • Pesta ulang tahun karyawan ti Januari nepi ka Méi 2023

    Direncanakeun sareng diayakeun ku perusahaan, pesta ulang taun karyawan anu haneut sareng bagja dilaksanakeun jam 15.00 ping 25 Mei 2023, dipirig ku musik santai.Departemén SDM perusahaan sacara khusus ngatur pésta ultah festive pikeun sadayana, kalayan balon warna-warni, inuman anu tiis pikeun ngaleungitkeun ...
    maca deui
  • Shineon (Nanchang) Technology Co., Ltd. 2023 Spring outing jeung 2022 Annual pagawe awa...

    Dina raraga enrich hirup waktu luang karyawan ', salajengna nguatkeun kohési tim parusahaan, ku kituna dulur bisa bersantai sarta ngagabungkeun karya jeung sésana, dina miara jenis pamingpin parusahaan, Shineon (Nanchang) Technology Co., Ltd. ngayakeun kagiatan outing spring konstruksi grup ...
    maca deui

Shineon - merek dunya-renowned bungkusan LED sarta produsén modul.

  • sns01
  • sns02
  • linkedin
  • googleplus

taros Kami

    Shineon (Nanchang) Téhnologi Co., Ltd.

    Alamat: bld # 7-1, CEC Low-Carbon Technology Park, 699 Tianxiang Avenue, Gaoxin District, Nanchang, Jiangxi, Cina

    Mob / Wechat / WhatsApp: +86-18079107091

    Telepon: +86 791 88130119-8035

    Surélék:yannideng@shineon.cn

    Situs Web:www.shineon-led.com / www.shineon.cn


    Shineon (Beijing) Téhnologi Co., Ltd.

    Alamat: 3/F, Gedong 3, Pabrik Digital, No.58, 5th Jinghai Rd, BDA, Beijing, Cina 100176

panalungtikan ayeuna