Ngeunaan Shin

ShineOn mangrupikeun pakét LED global sareng panyadia solusi modul pikeun lampu sareng pasar tampilan. Éta nyayogikeun produk anu kasohor di dunya pikeun kinerja tinggi, lampu latar TV gamut warna lega sareng sumber cahaya anu reliabiliti anu luhur, efisien. Diadegkeun dina Januari 2010. Éta didirikeun ku tim ahli industri optoelektronika anu gaduh pangalaman di perusahaan-perusahaan berteknologi tinggi di AS. ShineOn didukung pisan ku Amérika Serikat sareng firma modal ventura Cina, kalebet usaha GSR, Capital Light Venture Kalér, Mitra IDG-Accel sareng Mayfield, sareng ogé dirojong ku pamaréntah kota Beijing.

Produk unggulan

HIRI WARNA SHINEON

RAKAN PALING LUHUR

  • BOE
  • LG
  • huawei
  • sanxing
  • chuangwei
  • ldx
  • FSL
  • yangguang