• 2
  • 3
  • 1(1)
  • 2835 High Quality LED Light

    2835 Lampu LED Kualitas Tinggi

    Pedaran Produk Sumber Lampu LED 2835 ieu mangrupikeun alat efisien énergi kinerja tinggi anu tiasa ngadamel arus termal sareng nyetir tinggi. Garis leutik bungkus sareng intensitas luhur ngajantenkeun pilihan anu idéal pikeun lampu panel LED, lampu bohlam LED, lampu tabung LED, lampu latar sareng sajabana Lampu LED Bodas sayogi dina kisaran suhu warna ti 2600K dugi ka 7000K. Bagéan ieu ngagaduhan cetakan kaki anu cocog sareng kaseueuran ukuran anu sami LED di pasar ayeuna. • Ukuran: 2,8 x 3 ....
  • 2835 High efficiency LED light

    2835 Cahaya LED efisiensi tinggi

    Pedaran Produk Sumber Lampu LED 2835 ieu mangrupikeun alat efisien énergi kinerja tinggi anu tiasa ngadamel arus termal sareng nyetir tinggi. Garis leutik bungkus sareng intensitas luhur ngajantenkeun pilihan anu idéal pikeun lampu panel LED, lampu bohlam LED, lampu tabung LED, lampu latar sareng sajabana Lampu LED Bodas sayogi dina kisaran suhu warna ti 2600K dugi ka 7000K. Bagéan ieu ngagaduhan cetakan kaki anu cocog sareng kaseueuran ukuran anu sami LED di pasar ayeuna. • Ukuran: 2,8 x ...