• 2
  • 3
  • 1(1)
  • New Technology IR VCSEL for Sensing

    Téhnologi Anyar IR VCSEL pikeun Sensing

    Pedaran Produk Tube emitting inframerah (IR LED) disebut ogé diode emitting infrared, anu kagolong kana kategori diode LED. Éta mangrupikeun parangkat anu ngaluarkeun cahaya anu sacara langsung tiasa ngarobih énergi listrik kana cahaya anu caket infra merah (cahaya anu henteu katingali) sareng memancarkannya. Ieu ilahar dianggo dina sababaraha saklar fotolistrik, layar toél sareng sirkuit pamancar jauh. Struktur sareng prinsip tabung pemancaran infra red sami sareng anu dioding ku lampu biasa ...