• 2
  • 3
  • 1(1)
  • High-luminous effect four in one 5054 RGB Series

    Pangaruh bercahya tinggi opat dina hiji 5054 RGB Series

    Pedaran Produk RGBW5054package gaduh kaluaran efisiensi intensitas, Konsumsi daya tinggi, sudut pandang anu lega sareng faktor formulir anu ringkes. Fitur-fitur ieu rangkep makethis mangrupikeun LED idéal pikeun rupa-rupa aplikasi penerangan. Lampu Bodas Mid Power sayogi dina kisaran suhu warna ti2700K-650OK. Ukuran: 5,0 × 5,4 mm Kakuatan: 0,25W / 2.0W Fitur Utama ● RGB.W tiasa dikontrol sacara mandiri ● Pangaruh bercahaya tinggi, Épék cahaya campuran anu saé, stabilitas luhur ● Diffe ...
  • High-luminous effect 2835 RGB single color Series

    Pangaruh tinggi-bercahya 2835 RGB warna tunggal Series

    Pedaran Produk Sumber Lampu LED 2835 ieu mangrupikeun alat efisien énergi kinerja tinggi anu tiasa ngadamel arus termal sareng nyetir tinggi. Garis leutik bungkusan sareng intensitas luhur ngajantenkeun pilihan anu idéal pikeun lampu panel LED, lampu bohlam LED, lampu tabung LED, lampu latar sareng sajabana bagian ieu ngagaduhan cetakan kaki anu cocog sareng kaseueuran ukuran anu sami LED di pasar dinten ayeuna Key Fitur ● Sayogi dina warna Bodas Bodas, Bodas Netral sareng Bodas Hébat ● Kromatici cocog ANSI ...
  • High-luminous effect three in one 5054 RGB Series

    Pangaruh bercahya tinggi tilu dina hiji 5054 RGB Series

    Pedaran Produk Paket RGB 5054 ngagaduhan kaluaran intensitas efisiensi tinggi, konsumsi kakuatan rendah, sudut pandang anu lega sareng faktor formulir anu ringkes. Fitur-fitur ieu ngajantenkeun pakét ieu mangrupikeun LED idéal pikeun sababaraha aplikasi lampu. Ukuran: 2,8 × 3.5mm / 5.0 × 5.0 mm Kakuatan: 0.2W / 0,5W Fitur Utama ● Intensitas bercahaya tinggi sareng efisiensi tinggi ● Cocog sareng prosés soldering cermin ● Résistansi termal rendah ● Jangka panjang operasi ● Sudut pandang anu lega dina 120 ° ● Silikon encapsul ...