• 2
  • 3
  • 1(1)
  • White SMD LED 4014 High Brightness

    Bodas SMD LED 4014 Kacaangan Luhur

    Pedaran Produk 4014 Bodas LED anu didamel nganggo chip biru sareng fosfor. Téknologi kemasan prosés séntrifér maju, titik cahaya seragam, kinerja anti-vulkanisasi anu hadé, saluyu sareng standar uji internasional Amérika Serikat Energy Star; Paket kawat emas, produk ngalangkungan dampak suhu tinggi sareng handap (-40 ℃ / 30min ~ 125 ℃ / 3omin) 500 puteran tés reliabilitas, langkung luhur tibatan tés reliabilitas industri anu ketat ...