• new2
  • 2020 Healthy light source leader – ShineOn goes with you

    Pimpinan sumber lampu anu séhat - ShineOn badé sareng anjeun

    Pimpinan sumber cahaya séhat 2020 - Brighton sareng anjeun Taun 2020 parantos nyaksian seueur kakuatan majeure di alam. Dina prosés adaptasi ulang antara manusa sareng alam, Pameran Lampu Internasional Guangzhou, anu parantos ditunda ampir tilu bulan, f ...
    Maca deui
  • Application technology for 2018 magic lamp award

    Téknologi aplikasi pikeun panghargaan lampu sulap 2018

    Téknologi aplikasi pikeun penghargaan lampu sulap 2018 Titik inovasi utama produk seri suhu warna lampu Shineon anu tiasa kabeureum: 1) Kombinasi téknologi CSP sareng COB diadopsi. CSP sareng chip lampu biru tibalik dilintang rata ...
    Maca deui
  • International lighting exhibition in 2019

    Pameran cahaya internasional di 2019

    Pameran cahaya internasional di 2019 Ti 9 Juni dugi ka 12th 2019, Guangzhou ngayakeun Pameran Lampu Internasional di Yuejiang St. Haizhu. Éta dibungkus ku inohong pengunjung anu ngahontal rékor anu luhur. Expo ngajaga posisi ajeg salaku ...
    Maca deui
  • Future agriculture—shineon horticulture lighting

    Tatanén kahareup — cahaya hortikultura sinaran

    Tatanén kahareup — cahaya hortikultura sinar matahari Numutkeun ka Technavio, lembaga riset pasar, pasar global pikeun lampu pertumbuhan pepelakan bakal langkung ti $ 3 milyar ku taun 2020 sareng bakal tumuh dina tingkat pertumbuhan taunan sanyawa 12% ku taun 2020, anu hartosna ...
    Maca deui
  • Shineon project signing ceremony was held in nanchang

    Upacara panandatanganan proyék Shineon diayakeun di nanchang

    Upacara penandatanganan proyek Shineon diayakeun di nanchang Tanggal 30 Juni, upacara panandatanganan ngumpulkeun seueur industri utama pikeun nanem modal di Nanchang diayakeun di Qianhu State Guesthouse. Gubernur propinsi Liuqi, anggota panitia partai propinsi 、 rahasia ...
    Maca deui