• 2
  • 3
  • 1(1)
  • Full Spectrum Luminous Efficiency products

    Produk Kekecapan bercahaya Spéktrum lengkep

    Deskripsi Produk Meja-Lampu Meja Lampu LED-seri parantos nurunkeun gelombang pondok gelombang énergi tinggi babandingan lampu biru ku ngeusian cacat spéktral cahaya biru-pirus, anu propitis pikeun ngébréhkeun karusakan poténsi rétina panon sareng ningkatkeun konsentrasi. Sareng kinerja rendering warna anu luhur (Ra = 97 ± 2, Rf> 90, Rg = 100 ± 2) ngajantenkeun jalma langkung raoseun sareng langkung hirup. Fitur Utama ● Kaamanan panon ● Indéks rendering warna luhur ● Ngamajukeun kasadaran sareng fokus Nomer Produk Sunda ...
  • COB MF-12SA/13SA/18SA single dimming series

    COB MF-12SA / 13SA / 18SA séri dimming tunggal

    Pedaran Produk ● CCT: ti 1800K dugi 3000K / 2000K dugi ka 3200K ● 6 / 8.6 / 14 mm LES ● Nawiskeun CRI 90 ● 3-léngkah binning ● Tegangan: 17.5V / 30V ● LM-80 Produk Anu disertifikasi Luminous permukaan Tegangan Tipe. Ra [K] [Im] [lm / w] [mA] Type.Vf [W] [mA] [W] (LES) (V) CCT @ Type. Upami @ Type If Typ.lf Power Max. Upami Max. Kakuatan MF-12SA-1830-SS-A1C2-K7 8.6mm 30 92 1800 105 88 40 30 1.2 420 13.9 3000 1261 109 350 33 11.6 MF-13SA-1830-SS-5161-K7 6mm 17.5 92 1800 22 ...
  • 3030 High Luminous Efficiency white power Led

    3030 Kekecapan Luminous Tinggi kakuatan bodas Dipimpin

    Pedaran Produk Sumber Cahaya LED 3030 ieu mangrupikeun alat épisién énergi kinerja tinggi anu tiasa ngadamel termal tinggi sareng arus nyetir tinggi. Garis leutik bungkus sareng intensitas luhur ngajantenkeun pilihan anu idéal pikeun lampu panel LED, lampu bohlam LED, lampu tabung LED, lampu latar sareng sajabana Lampu LED Bodas sayogi dina kisaran suhu warna ti 2600K dugi ka 7000K. Bagéan ieu ngagaduhan cetakan kaki anu cocog sareng kaseueuran ukuran anu sami LED di pasar ayeuna. • Ukuran: 3,0 x ...
  • DOB Series with Bluetooth Mesh Technology

    DOB Series sareng Téhnologi Bluetooth bolong

    Pedaran Produk ● Nyambungkeun langsung kana voltase garis AC ● Khasiat lumén tinggi ● Faktor kakuatan> 0,95 sareng handap THD ● Triac dimming kompatibel ● Panjang umur Bluetooth Series Series Jumlah Produk Voltase Power CCT Ra Lumen Efficacy Advantages (mm) (w ) (K) (lm) (lm / w) MDD-FOC4 φ150 120 15 3000 80 1550 103 ● Téhnologi SIG-Mesh standar Bluetooth 5.0; ● Sambungkeun sareng kontrol lampu ngaliwatan Aplikasi mobile; MDD-FOC5 ...
  • Horticulture LED High Photon Flux Efficiency single color

    Hortikultura LED High Photon Flux Efficiency warna hiji

    Pedaran Produk ● Lampu Tube LED ● Bay Tinggi ● Cahaya Par ● Lampu Turun P / N Dihaturkeun tegangan [V] Dipeunteun ayeuna [mA] Puncak Panjang gelombang (nm) Efisiensi Flux Foton (umol / l) Min. Ngetik Max. Ngetik Max. Ngetik Jenis. @ 350mA MOH3535-PL-R660-A 1.9 2.1 2.3 350 700 660 3 MOH3535-PL-R660-B 1.9 2.1 2.3 350 700 660 3.7 MOH3535-PL-B450-A 1.9 2.1 2.3 350 700 450 2.5 MOH3535-PL- FR730-A 1.9 2.1 2.3 350 700 730 3
  • Flip-Chip technology SMD DOB series

    Teknologi Flip-Chip SMD DOB séri

    Deskripsi Produk Jenis Model ukuran Ukuran Daya Tegangan CCT Ra PF Lumen Efficacy Kauntungan (mm) (Vac) (W) (lm) (lm / W) MDD DOB MDD-AOC2-300-H-L12D 100 120 12.5 300OK Ra80> 0.95 1250 100 Nyambungkeun langsung kana voltase garis AC efficacy lumen tinggi Faktor kakuatan anu saé sareng low THD MDD-AOC2-300-S-L12D 100 120 12.5 300OK Ra90> 0.95 1060 85 Triac dimming sasuai sareng NEMA SSL-7A MDD-AOC2-300-H- L15D 100 ...
  • Flexible LED Tape Dual Channel Color Tunable Series

    Pita fléksibel Tipe Dual Channel Warna Tunable Series

    Pedaran Produk Kisaran palette warna Dual way dimmer nyaéta 2700K-5700K. Produkna utamina dianggo pikeun lampu komérsial sareng aplikasi lampu atmosfir, sareng kakuatanana utamina 6W-30W. Aplikasi: lampu komérsial, sapertos lampu handap, lampu ténjo, lampu sorotan, sareng acara-acara sanés anu meryogikeun pangaturan suasana, pasar perabotan bumi - sapertos lampu sorot domestik, lampu lanté, lampu témbok, lampu méja samping tempat tidur sareng sajabina Flexible LED Tape Dual Channel Colour Tunabl. ..
  • Horticulture Lighting Fructus Mix Color

    Hortikultura Lampu Fruktus Campur Warna

    Pedaran Produk Sumber Cahaya LED 3030 ieu mangrupikeun alat épisién énergi kinerja tinggi anu tiasa ngadamel termal tinggi sareng arus nyetir tinggi. Garis leutik bungkusan sareng intensitas luhur ngajantenkeun pilihan anu idéal pikeun lampu panel LED, lampu bohlam LED, lampu tabung LED sareng sajabana Fitur Utama ● PPF Tinggi & PPF / W cahaya bodas ● Dioptimalkeun pikeun pencahayaan hortikultura efisiensi tinggi ● Luminou Tinggi ...
  • Horticulture Lighting Mix Color General type

    Hortikultura Pencahayaan Campuran Warna Umum jinis

    Pedaran Produk Sumber Cahaya LED 3030 ieu mangrupikeun alat épisién énergi kinerja tinggi anu tiasa ngadamel termal tinggi sareng arus nyetir tinggi. Garis leutik bungkusan sareng intensitas luhur ngajantenkeun pilihan anu idéal pikeun lampu panel LED, lampu bohlam LED, lampu tabung LED sareng sajabana Fitur Utama ● PPF Tinggi & PPF / W cahaya bodas ● Dioptimalkeun pikeun pencahayaan hortikultura efisiensi tinggi ● Luminous High ...
  • Horticulture Lighting Grow seedings Mix Color

    Cahaya Hortikultura Tumuwuh bibit Campuran Warna

    Pedaran Produk Sumber Cahaya LED 3030 ieu mangrupikeun alat épisién énergi kinerja tinggi anu tiasa ngadamel termal tinggi sareng arus nyetir tinggi. Garis leutik bungkusan sareng intensitas luhur ngajantenkeun pilihan anu idéal pikeun lampu panel LED, lampu bohlam LED, lampu tabung LED sareng sajabana Fitur Utama ● PPF Tinggi & PPF / W cahaya bodas ● Dioptimalkeun pikeun pencahayaan hortikultura efisiensi tinggi ● Luminous High ...
  • Horticulture Lighting Mix Color leafy vegetables

    Campuran Hortikultura Campuran Warna sayuran daun

    Pedaran Produk "Sumber Cahaya LED 3030 ieu mangrupikeun alat épisiénsi énergi kinerja tinggi anu tiasa ngadamel termal tinggi sareng arus nyetir tinggi. Garis leutik bungkusan sareng intensitas luhur ngajantenkeun pilihan anu idéal pikeun lampu panel LED, lampu bohlam LED, lampu tabung LED sareng sajabana Fitur Utama ● PPF Tinggi & PPF / W cahaya bodas ● Dioptimalkeun pikeun pencahayaan hortikultura efisiensi tinggi ● L Luhur ...
  • New Technology IR VCSEL for Sensing

    Téhnologi Anyar IR VCSEL pikeun Sensing

    Pedaran Produk Tube emitting inframerah (IR LED) disebut ogé diode emitting infrared, anu kagolong kana kategori diode LED. Éta mangrupikeun parangkat anu ngaluarkeun cahaya anu sacara langsung tiasa ngarobih énergi listrik kana cahaya anu caket infra merah (cahaya anu henteu katingali) sareng memancarkannya. Ieu ilahar dianggo dina sababaraha saklar fotolistrik, layar toél sareng sirkuit pamancar jauh. Struktur sareng prinsip tabung pemancaran infra red sami sareng anu dioding ku lampu biasa ...
1234 Teras> >> Halaman 1/4