• 2
  • 3
  • 1(1)

Reliabilitas tinggi 3535 sinar UVC LED

Aplikasi:


  • ● sterilisasi cai ● sterilisasi permukaan
  • ● Kabersihan diri ● Alat portabel
  • ● Pembasmian udara
  • Detil Produk

    FAQ

    Tanda Produk

    Panjelasan Produk

    Sumber Lampu LED 3535 ieu mangrupikeun alat épisién énergi kinerja tinggi anu tiasa ngadamel termal tinggi sareng arus nyetir tinggi. Sumber cahaya LED Ultraviolet kalayan panjang gelombang puncak mimitian ti 270nm dugi ka 285nm. Bagéan ieu ngagaduhan cetakan kaki anu cocog sareng kaseueuran ukuran anu sami LED di pasar ayeuna.
    Ukuran: 3,5 x 3,5 mm
    Kandel: 1,53 mm

    Fitur Key
    ● Kapercayaan anu luhur
    ● LED UV jero ku panjang gelombang émisi antara-270nm ka 285nm
    ● Cocog sareng prosés soldering reflow
    ● Cocog sareng prosés soldering reflow
    ● Aplikasi reliabilitas tinggi
    ● LED UV jero kalayan panjang gelombang émisi antara 270nm dugi 285nm
    ● Cocog sareng prosés soldering reflow
    ● résistansi termal low /
    ● Sudut nempoan lega dina 120 °
    ● Perlindungan ESD anu luhung
    ● Lingkungan anu ramah, patuh RoHS

    Jumlah Produk Kandel Dihaturkeun
    (v)
    Dihaturkeun ayeuna
    (ma)
    Puncak panjang gelombang
    (nm)
    Fluks radian
    (mw)
    Nempo Angle
    2θ1 / 2
    Min. Ngetik Max. Ngetik Max. Ngetik Min. Ngetik Ngetik
    YM36UVC02-002 1,53mm 5 6 7 20 100 275 1 2 120
    YM36UVC02-003 5 6 7 20 100 275 1 2 120
    3 3.2 3.4 20 120 400 15 25

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami