• 2
  • 3
  • 1(1)
  • New Technology IR LED for Illumination

    LED Téknologi Anyar LED pikeun Pencahayaan

    Tube emitting infrared (IR LED) disebut ogé infra red emitting diode, anu kagolong kana kategori diode LED. Éta mangrupikeun parangkat anu ngaluarkeun cahaya anu sacara langsung tiasa ngarobih énergi listrik kana cahaya anu caket infra merah (cahaya anu henteu katingali) sareng memancarkannya. Ieu ilahar dianggo dina sababaraha saklar fotolistrik, layar toél sareng sirkuit pamancar jauh. Struktur sareng prinsip tabung pemancaran infra merah sami sareng dioda pemancar cahaya biasa, tapi semikonduktor ...