• 2
  • 3
  • 1(1)
  • Aluminum Substrate COB-13AA Spot light LED

    Aluminium Substrat COB-13AA Spot light LED

    Pedaran Produk Sumber cahaya COB mangrupikeun modul pemancar cahaya anu pabrikna ngagabungkeun sababaraha chip LED langsung kana substrat. Kusabab sumber cahaya COB nganggo sababaraha chip LED langsung dilereskeun kana substrat dissipation heat, éta bénten sareng metode bungkusan LED tradisional. Ku alatan éta, rohangan anu dikuasai ku chip LED ieu saatos bungkus chip alit pisan, sareng chip LED anu dipasang raket tiasa ngamaksimalkeun luminescence Cekap, janten nalika C ...