• 2
  • 3
  • 1(1)
  • 5050 LED Bulb with High Temperature resistance

    5050 LED Bulb kalayan tahan Suhu Tinggi

    Pedaran Produk Sumber cahaya 5050 LED ieu mangrupikeun alat épisién énergi kinerja tinggi anu tiasa ngadamel arus termal sareng nyetir tinggi. Paket leutik ngagedéan sareng intensitas luhur ngajantenkeun pilihan anu idéal pikeun lampu panel LED, lampu bohlam LED, lampu tabung LED, lampu latar sareng sajabana LED Daya Bodas sayogi dina kisaran suhu warna ti 3000K dugi ka 6500K. Bagéan ieu ngagaduhan cetakan kaki anu cocog sareng kaseueuran ukuran anu sami LED di pasar ayeuna. • Ukuran: 5,0 x 5,0 ...