• 2
  • 3
  • 1(1)
  • Full Spectrum Luminous Efficiency products

    Produk Kekecapan bercahaya Spéktrum lengkep

    Deskripsi Produk Meja-Lampu Meja Lampu LED-seri parantos nurunkeun gelombang pondok gelombang énergi tinggi babandingan lampu biru ku ngeusian cacat spéktral cahaya biru-pirus, anu propitis pikeun ngébréhkeun karusakan poténsi rétina panon sareng ningkatkeun konsentrasi. Sareng kinerja rendering warna anu luhur (Ra = 97 ± 2, Rf> 90, Rg = 100 ± 2) ngajantenkeun jalma langkung raoseun sareng langkung hirup. Fitur Utama ● Kaamanan panon ● Indéks rendering warna luhur ● Ngamajukeun kasadaran sareng fokus Nomer Produk Sunda ...
  • COB MF-12SA/13SA/18SA single dimming series

    COB MF-12SA / 13SA / 18SA séri dimming tunggal

    Pedaran Produk ● CCT: ti 1800K dugi 3000K / 2000K dugi ka 3200K ● 6 / 8.6 / 14 mm LES ● Nawiskeun CRI 90 ● 3-léngkah binning ● Tegangan: 17.5V / 30V ● LM-80 Produk Anu disertifikasi Luminous permukaan Tegangan Tipe. Ra [K] [Im] [lm / w] [mA] Type.Vf [W] [mA] [W] (LES) (V) CCT @ Type. Upami @ Type If Typ.lf Power Max. Upami Max. Kakuatan MF-12SA-1830-SS-A1C2-K7 8.6mm 30 92 1800 105 88 40 30 1.2 420 13.9 3000 1261 109 350 33 11.6 MF-13SA-1830-SS-5161-K7 6mm 17.5 92 1800 22 ...
  • 3030 High Luminous Efficiency white power Led

    3030 Kekecapan Luminous Tinggi kakuatan bodas Dipimpin

    Pedaran Produk Sumber Cahaya LED 3030 ieu mangrupikeun alat épisién énergi kinerja tinggi anu tiasa ngadamel termal tinggi sareng arus nyetir tinggi. Garis leutik bungkus sareng intensitas luhur ngajantenkeun pilihan anu idéal pikeun lampu panel LED, lampu bohlam LED, lampu tabung LED, lampu latar sareng sajabana Lampu LED Bodas sayogi dina kisaran suhu warna ti 2600K dugi ka 7000K. Bagéan ieu ngagaduhan cetakan kaki anu cocog sareng kaseueuran ukuran anu sami LED di pasar ayeuna. • Ukuran: 3,0 x ...
  • White SMD LED 4014 High Brightness

    Bodas SMD LED 4014 Kacaangan Luhur

    Pedaran Produk 4014 Bodas LED anu didamel nganggo chip biru sareng fosfor. Téknologi kemasan prosés séntrifér maju, titik cahaya seragam, kinerja anti-vulkanisasi anu hadé, saluyu sareng standar uji internasional Amérika Serikat Energy Star; Paket kawat emas, produk ngalangkungan dampak suhu tinggi sareng handap (-40 ℃ / 30min ~ 125 ℃ / 3omin) 500 puteran tés reliabilitas, langkung luhur tibatan tés reliabilitas industri anu ketat ...
  • 5050 LED Bulb with High Temperature resistance

    5050 LED Bulb kalayan tahan Suhu Tinggi

    Pedaran Produk Sumber cahaya 5050 LED ieu mangrupikeun alat épisién énergi kinerja tinggi anu tiasa ngadamel arus termal sareng nyetir tinggi. Paket leutik ngagedéan sareng intensitas luhur ngajantenkeun pilihan anu idéal pikeun lampu panel LED, lampu bohlam LED, lampu tabung LED, lampu latar sareng sajabana LED Daya Bodas sayogi dina kisaran suhu warna ti 3000K dugi ka 6500K. Bagéan ieu ngagaduhan cetakan kaki anu cocog sareng kaseueuran ukuran anu sami LED di pasar ayeuna. • Ukuran: 5,0 x 5,0 ...
  • Aluminum Substrate COB-13AA Spot light LED

    Aluminium Substrat COB-13AA Spot light LED

    Pedaran Produk Sumber cahaya COB mangrupikeun modul pemancar cahaya anu pabrikna ngagabungkeun sababaraha chip LED langsung kana substrat. Kusabab sumber cahaya COB nganggo sababaraha chip LED langsung dilereskeun kana substrat dissipation heat, éta bénten sareng metode bungkusan LED tradisional. Ku alatan éta, rohangan anu dikuasai ku chip LED ieu saatos bungkus chip alit pisan, sareng chip LED anu dipasang raket tiasa ngamaksimalkeun luminescence Cekap, janten nalika C ...
  • Aluminum Substrate COB-19AA High reliability LED light

    Aluminium Substrat COB-19AA Lampu LED réliabilitas tinggi

    Pedaran Produk Sumber cahaya COB mangrupikeun modul pemancar cahaya anu pabrikna ngagabungkeun sababaraha chip LED langsung kana substrat. Kusabab sumber cahaya COB nganggo sababaraha chip LED langsung dilereskeun kana substrat dissipation heat, éta bénten sareng metode bungkusan LED tradisional. Ku alatan éta, rohangan anu dikuasai ku chip LED ieu saatos bungkus chip alit pisan, sareng chip LED anu dipasang raket tiasa ngamaksimalkeun luminescence Cekap, janten nalika C ...
  • Big Power Aluminum Substrate COB-28AA LED Light

    Daya Besar Aluminium Substrat COB-28AA Lampu LED

    Pedaran Produk Sumber cahaya COB mangrupikeun modul pemancar cahaya anu pabrikna ngagabungkeun sababaraha chip LED langsung kana substrat. Kusabab sumber cahaya COB nganggo sababaraha chip LED langsung dilereskeun kana substrat dissipation heat, éta bénten sareng metode bungkusan LED tradisional. Ku alatan éta, rohangan anu dikuasai ku chip LED ieu saatos bungkus chip alit pisan, sareng chip LED anu dipasang raket tiasa ngamaksimalkeun luminescence Cekap, janten nalika C ...
  • COB -38AA High luminous efficacy with good quality

    COB -38AA efficacy bercahaya tinggi kalayan kualitas alus

    Pedaran Produk Sumber cahaya COB mangrupikeun modul pemancar cahaya anu pabrikna ngagabungkeun sababaraha chip LED langsung kana substrat. Kusabab sumber cahaya COB nganggo sababaraha chip LED langsung dilereskeun kana substrat dissipation heat, éta bénten sareng metode bungkusan LED tradisional. Ku alatan éta, rohangan anu dikuasai ku chip LED ieu saatos bungkus chip alit pisan, sareng chip LED anu dipasang raket tiasa ngamaksimalkeun luminescence Cekap, janten nalika COB li ...
  • High fidelity full spectrum Ra98 Kaleidolite series

    Kasatiaan luhur spéktrum Ra98 Kaleidolite lengkep

    Pedaran Produk séri LED KaleidoliteTM (Ra = 98 ± 2, Rf> 90, Rg = 100 ± 2) gaduh spéktrum anu sami sareng sumber cahaya alami salaku cahaya panonpoe sareng lampu pijar, anu dilengkepan ku sipat-sipat unggul kasatiaan luhur, warna gamut lega sareng warna jenuh tinggi. Aranjeunna ngabantosan pikeun ngahontal warna anu akurat tanpa ngorbankeun efisiensi lumén, réliabilitas sareng biaya. Aplikasi dina lampu pendidikan sareng komersial, toko eceran, galeri, rumah sakit ogé lampu rumah tangga. Konci ...
  • 2835 High Quality LED Light

    2835 Lampu LED Kualitas Tinggi

    Pedaran Produk Sumber Lampu LED 2835 ieu mangrupikeun alat efisien énergi kinerja tinggi anu tiasa ngadamel arus termal sareng nyetir tinggi. Garis leutik bungkus sareng intensitas luhur ngajantenkeun pilihan anu idéal pikeun lampu panel LED, lampu bohlam LED, lampu tabung LED, lampu latar sareng sajabana Lampu LED Bodas sayogi dina kisaran suhu warna ti 2600K dugi ka 7000K. Bagéan ieu ngagaduhan cetakan kaki anu cocog sareng kaseueuran ukuran anu sami LED di pasar ayeuna. • Ukuran: 2,8 x 3 ....
  • 2835 High efficiency LED light

    2835 Cahaya LED efisiensi tinggi

    Pedaran Produk Sumber Lampu LED 2835 ieu mangrupikeun alat efisien énergi kinerja tinggi anu tiasa ngadamel arus termal sareng nyetir tinggi. Garis leutik bungkus sareng intensitas luhur ngajantenkeun pilihan anu idéal pikeun lampu panel LED, lampu bohlam LED, lampu tabung LED, lampu latar sareng sajabana Lampu LED Bodas sayogi dina kisaran suhu warna ti 2600K dugi ka 7000K. Bagéan ieu ngagaduhan cetakan kaki anu cocog sareng kaseueuran ukuran anu sami LED di pasar ayeuna. • Ukuran: 2,8 x ...
12 Teras> >> Halaman 1/2