• 2
  • 3
  • 1(1)

Pita fléksibel Tipe Dual Channel Warna Tunable Series

Aplikasi:


  • ● pangkeng ● Lampu Bumi
  • ● Rumah Makan ● Lampu Komérsial
  • ● Lampu Kantor ● Meja sareng Ruang Keluarga
  • ● Natal, Pésta Lebaran
  • Detil Produk

    FAQ

    Tanda Produk

    Panjelasan Produk

    Kisaran palette warna Dual way dimmer nyaéta 2700K-5700K. Produkna utamina dianggo pikeun lampu komérsial sareng aplikasi lampu atmosfir, sareng kakuatanana utamina 6W-30W.
    Aplikasi: lampu komérsial, sapertos lampu downlight, lampu langit, lampu sorotan, sareng acara-acara sanés anu meryogikeun pangaturan suasana, pasar perabotan bumi - dumasarkeun sapertos lampu sorot domestik, lampu lanté, lampu témbok, lampu mébel samping tempat tidur sareng sajabina
    Pita fleksibel LED Dual Channel Colour Tunable Series tiasa dianggo pikeun Cahaya padumukan lampu tempat, lampu lanté, lampu témbok, lampu samping tempat tidur, jst.
    Sopir saluran tunggal + TRIAC samar-samar , Parobihan CCT dina kisaran 2000K-3000K ku ngarobah rasio ayeuna antara dua sirkuit; Kurva peredupan nyonto lampu halogén dina kaayaan remem; Versi murah pikeun nyetél léngkah: kalayan catu daya sanggup nyetél léngkah pikeun pindah antara bodas haneut, bodas nétral sareng bodas cool via a saklar hiji-tombol normal.

    CCT 2700K : ukur ngajalankeun saluran bodas-haneut;
    CCT 4000K : ngajalankeun duanana saluran bodas-bodas & haneut-bodas;
    CCT 5700K : ukur ngajalankeun saluran bodas-tiis;

    Fitur Key
    ● Indéks CRI / Rf / Rg tinggi (TM-30-18)
    ● 2 saluran adjustable CCT tuning range ti 2400K dugi ka 5000K
    ● Panjang maksimal dijalankeun 5 méter
    ● Spéktrum pinuh 2016 LEDs
    ● Peringkat IP sayogi IP20
    ● CE, ETL, UL, RoHS, sertifikasi GS
    ● Sebaran lampu seragam tanpa daérah poék;
    ● Kacida dipercaya ku téknologi CSP sareng Flip-chip;
    ● Ganti drop-in sareng faktor bentuk COB utama;
    ● Panyekel cocog sareng élmu optik gampang sayogi;
    ● kurva peredupan disetel kana lampu halogén ku TriAC dimmer pikeun séri saluran tunggal;
    ● Jangkauan warna anu lega (2700-5700K) niru parobahan CCT tina siang (dual channel).

    Jumlah Produk Ukuran (mm) Min.Unit Voltaseu Kakuatan
    (W / m)
    CCT Jumlah LED Fluks
    (lm / m)
    Khasiatna
    (Abdi / W)
    Ngetik Rg Rf
    (V DC) (K) Ra
    LSN-10K5-2450-F-06K0-2016-24-B0 5080 * 10 12LEDs / 50mm 24 32 2400-5000 240LEDs / m 3000 93 95 102 95

    Catetan: * Lumen (| m) diukur dumasar kana dua saluran dina kakuatan pinuh - 3400K , ngan ukur pikeun rujukan;


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami