• 2
  • 3
  • 1(1)
  • Full Spectrum Luminous Efficiency products

    Produk Kekecapan bercahaya Spéktrum lengkep

    Deskripsi Produk Meja-Lampu Meja Lampu LED-seri parantos nurunkeun gelombang pondok gelombang énergi tinggi babandingan lampu biru ku ngeusian cacat spéktral cahaya biru-pirus, anu propitis pikeun ngébréhkeun karusakan poténsi rétina panon sareng ningkatkeun konsentrasi. Sareng kinerja rendering warna anu luhur (Ra = 97 ± 2, Rf> 90, Rg = 100 ± 2) ngajantenkeun jalma langkung raoseun sareng langkung hirup. Fitur Utama ● Kaamanan panon ● Indéks rendering warna luhur ● Ngamajukeun kasadaran sareng fokus Nomer Produk Sunda ...
  • High fidelity full spectrum Ra98 Kaleidolite series

    Kasatiaan luhur spéktrum Ra98 Kaleidolite lengkep

    Pedaran Produk séri LED KaleidoliteTM (Ra = 98 ± 2, Rf> 90, Rg = 100 ± 2) gaduh spéktrum anu sami sareng sumber cahaya alami salaku cahaya panonpoe sareng lampu pijar, anu dilengkepan ku sipat-sipat unggul kasatiaan luhur, warna gamut lega sareng warna jenuh tinggi. Aranjeunna ngabantosan pikeun ngahontal warna anu akurat tanpa ngorbankeun efisiensi lumén, réliabilitas sareng biaya. Aplikasi dina lampu pendidikan sareng komersial, toko eceran, galeri, rumah sakit ogé lampu rumah tangga. Konci ...
  • High TLCI index studio lighting

    Lampu studio indéks TLCI tinggi

    Pedaran Produk Séri LED lampu studio (Ra = 98 ± 2, Rf> 90, Rg = 100 ± 2) kalayan CRI tinggi, kasatiaan sareng warna gamut anu sacara dramatis ningkatkeun penampilan objék ku ngantepkeun warna-warna némbongan jelas sareng jelas dina pamotretan kaméra setup. Indéks konsistensi cahaya tipi luhur ngajamin kinerja warna anu saé dina layar tampilan. Fitur Utama ● Indéks CRI / Rf / Rg tinggi (TM-30-15) ● R1-R15> 90 ● Indéks TLCI Tinggi Nomer Produk Nilai tegangan Dipeunteun ayeuna ...
  • High quality with better color rendering

    Kualitas luhur kalayan rendering warna anu langkung saé

    Pedaran Produk Séri Sunlike sareng CRI tinggi sareng kasatiaan tinggi tina séri ieu mulangkeun warna saleresna tina produk, sareng cilaka lampu biru handap sacara efektif ngajaga panon sareng pandangan. Salaku tambahan, séri ieu ogé ngandung spéktrum cahaya ungu, anu maénkeun peran anu saé pisan sareng mujarab pikeun kabutuhan pepelakan sareng antibakteri. Fitur Utama ● Kasatiaan warna tinggi Rf ● Gamut warna leres Rg ● Proporsi rendah lampu biru ngabahayakeun Jumlah Produk Tegangan Dipeunteun [V] Dipeunteun ayeuna [mA] CC ...