• 2
  • 3
  • 1(1)
  • Fast curing efficiency 5054 UV LED

    Efisiensi curing gancang 5054 UV LED

    Pedaran Produk Radiasi ultraviolét mangrupikeun jenis radiasi éléktromagnétik, anu henteu katingali cahaya tapi mangrupikeun bagéan radiasi éléktromagnétik salain ti cahaya ungu anu katingali. Rentang spéktrum radiasi ultraviolét nyaéta 100-380nm, sareng sumber alami radiasi ultraviolét anu panggedéna nyaéta sinar panonpoé. Éta ngagaduhan peranan anu penting dina kahirupan di Bumi, sering gumantung kana sifatna. Sumber sinar UV parantos seueur dianggo dina pangeringan piring, paparan, curing lampu sareng alat-alat sanésna, dina PCB ...