• 2
  • 3
  • 1(1)
  • High fidelity full spectrum Ra98 Kaleidolite series

    Kasatiaan luhur spéktrum Ra98 Kaleidolite lengkep

    Pedaran Produk séri LED KaleidoliteTM (Ra = 98 ± 2, Rf> 90, Rg = 100 ± 2) gaduh spéktrum anu sami sareng sumber cahaya alami salaku cahaya panonpoe sareng lampu pijar, anu dilengkepan ku sipat-sipat unggul kasatiaan luhur, warna gamut lega sareng warna jenuh tinggi. Aranjeunna ngabantosan pikeun ngahontal warna anu akurat tanpa ngorbankeun efisiensi lumén, réliabilitas sareng biaya. Aplikasi dina lampu pendidikan sareng komersial, toko eceran, galeri, rumah sakit ogé lampu rumah tangga. Konci ...