• ABOUT

Shineon Technology Co., Ltd.

dwefrgr

ShineOn mangrupikeun pakét LED global sareng panyadia solusi modul pikeun lampu sareng pasar tampilan. Diadegkeun dina Januari 2010. Éta didirikeun ku tim ahli industri optoelektronika anu gaduh pangalaman di perusahaan-perusahaan berteknologi tinggi di AS. ShineOn didukung pisan ku Amérika Serikat sareng firma modal ventura Cina, kalebet usaha GSR, Capital Light Venture Kalér, Mitra IDG-Accel sareng Mayfield, sareng ogé dirojong ku pamaréntah kota Beijing.
ShineOn mekarkeun rangkep LED modul sareng modul dunya pikeun kinerja tinggi, lampu latar TV gamut warna lega sareng sumber cahaya anu reliabiliti tinggi. Éta SMD, COB, bungkusan CSP sareng modul supir DOB anu terintegrasi parantos dianggo ku seueur palanggan TV sareng lampu umum umum.

ShineOn parantos kéngingkeun sertifikasi ti CNAS sareng EPA pikeun laboratorium LM-80 na. Éta nerapkeun sistem MES canggih sareng ERP dina jalur produksi sareng ngadegkeun sistem manajemen kualitas anu ketat. Visi perusahaan pikeun nyayogikeun palanggan solusi kalapa sareng produk paling dipercaya, sareng nambihan nilai ka konsumén na.
ShineOn diakuan salaku perusahaan Global Global Clean-tech 100 taun 2011, sareng kéngingkeun 2013 Red Herring Global 100 Award. Éta ogé dingaranan 2014 Deloitte Top 50 Perusahaan Berkembang Tinggi Téknologi Tinggi di Cina.

fefefe
fefefe

Saatos mangtaun-taun pangwangunan anu gancang, dina raraga nyumponan paménta pasar anu ningkat pikeun alat sareng modul optoelektronik kualitas luhur, "Shineon (Nanchang) Technology Co., Ltd." didirikeun dina Oktober 2017 di Nanchang. Kami ngamangpaatkeun r & D Beijing sareng internasionalisasi, digabungkeun sareng kaunggulan régional sareng industri Nanchang, ngagancangkeun ékspansi skala produksi alat kemasan optoelektronik kualitas luhur sareng komponén modul, pikeun minuhan paménta konsumén domestik sareng asing pikeun produk kualitas luhur ShineOn.

Merek

Shineon - mérek terkenal bungkus LED sareng modul modul anu terkenal di dunya.

Kustomisasi

Ngadamel kamampuan kustomisasi naon waé pikeun sarat anjeun.

Pangalaman

10 taun teras-terasan ngembangkeun pangalaman dina bungkus LED sareng industri modul.