• 2
  • 3
  • 1(1)
  • Horticulture Lighting Grow seedings Mix Color

    Cahaya Hortikultura Tumuwuh bibit Campuran Warna

    Pedaran Produk Sumber Cahaya LED 3030 ieu mangrupikeun alat épisién énergi kinerja tinggi anu tiasa ngadamel termal tinggi sareng arus nyetir tinggi. Garis leutik bungkusan sareng intensitas luhur ngajantenkeun pilihan anu idéal pikeun lampu panel LED, lampu bohlam LED, lampu tabung LED sareng sajabana Fitur Utama ● PPF Tinggi & PPF / W cahaya bodas ● Dioptimalkeun pikeun pencahayaan hortikultura efisiensi tinggi ● Luminous High ...