• ABOUT

Tim Manajemén

CEO: Frank Fan
Ph.D., Universitas Maryland, tilas panaliti tina Bell LABS, tilas diréktur pamasaran Finisar

CTO: Jay Liu
Ph.D., Universitas Illionis, AS. Tilas sasama Panilitian Laboratorium Bell, tilas diréktur P&P Luminus Device

Wakil Manajer Umum: Bill Zhu
Gelar Master, Universitas New Mexico State, USA. Tilas insinyur Nortel Network, tilas R&D tina chip Luminus Device

Wakil Manajer Umum: Guoxi Sun
Gelar Master, Universitas Maryland, AS. Tilas insinyur Datang, Nortel Network, bungkusan VCSEL sareng spesialis reliabilitas

Diajar Sarjana
Ahli Téknis Senior

Anggota tim inti ShineOn sacara koléktif ngagaduhan langkung ti 100 pangalaman téknis sareng manajemén taun-taun dina bidang optoelektronika, sareng aranjeunna biasa janten ahli téknis senior atanapi manajer tingkat luhur di perusahaan-perusahaan optoelektronika utama AS, sareng aranjeunna kalebet Nortel, Lumileds, Luminus, Ciena , Finisar, Inphi, Corning, jsb Ayeuna ShineOn ngagaduhan sababaraha anggota anu gelar PhDs sareng gelar MS ti paguron luhur Amérika Serikat anu kawéntar.
ShineOn ogé ngagaduhan langkung ti 10 PhDs atanapi lulusan Master ti paguron luhur Cina anu kawéntar. Anggota tim lokal mangrupikeun pamimpin téknis sareng ahli ti perusahaan multinasional anu kawéntar sapertos Liteon, semikonduktor Seoul, Everlight, Samsung dll, nyandak pangalaman manajemén produksi anu luar biasa, kualitas sareng pangalaman kontrol prosés.