• 2
  • 3
  • 1(1)
  • Big Power Aluminum Substrate COB-28AA LED Light

    Daya Besar Aluminium Substrat COB-28AA Lampu LED

    Pedaran Produk Sumber cahaya COB mangrupikeun modul pemancar cahaya anu pabrikna ngagabungkeun sababaraha chip LED langsung kana substrat. Kusabab sumber cahaya COB nganggo sababaraha chip LED langsung dilereskeun kana substrat dissipation heat, éta bénten sareng metode bungkusan LED tradisional. Ku alatan éta, rohangan anu dikuasai ku chip LED ieu saatos bungkus chip alit pisan, sareng chip LED anu dipasang raket tiasa ngamaksimalkeun luminescence Cekap, janten nalika C ...