• 2
  • 3
  • 1(1)
  • High quality with better color rendering

    Kualitas luhur kalayan rendering warna anu langkung saé

    Pedaran Produk Séri Sunlike sareng CRI tinggi sareng kasatiaan tinggi tina séri ieu mulangkeun warna saleresna tina produk, sareng cilaka lampu biru handap sacara efektif ngajaga panon sareng pandangan. Salaku tambahan, séri ieu ogé ngandung spéktrum cahaya ungu, anu maénkeun peran anu saé pisan sareng mujarab pikeun kabutuhan pepelakan sareng antibakteri. Fitur Utama ● Kasatiaan warna tinggi Rf ● Gamut warna leres Rg ● Proporsi rendah lampu biru ngabahayakeun Jumlah Produk Tegangan Dipeunteun [V] Dipeunteun ayeuna [mA] CC ...