• 2
  • 3
  • 1(1)
  • High-luminous effect 2835 RGB single color Series

    Pangaruh tinggi-bercahya 2835 RGB warna tunggal Series

    Pedaran Produk Sumber Lampu LED 2835 ieu mangrupikeun alat efisien énergi kinerja tinggi anu tiasa ngadamel arus termal sareng nyetir tinggi. Garis leutik bungkusan sareng intensitas luhur ngajantenkeun pilihan anu idéal pikeun lampu panel LED, lampu bohlam LED, lampu tabung LED, lampu latar sareng sajabana bagian ieu ngagaduhan cetakan kaki anu cocog sareng kaseueuran ukuran anu sami LED di pasar dinten ayeuna Key Fitur ● Sayogi dina warna Bodas Bodas, Bodas Netral sareng Bodas Hébat ● Kromatici cocog ANSI ...