• 2
  • 3
  • 1(1)
  • High reliability 3535 UVC LED light

    Reliabilitas tinggi 3535 sinar UVC LED

    Pedaran Produk Sumber Lampu LED 3535 ieu mangrupikeun alat épisién énergi kinerja tinggi anu tiasa ngadamel arus termal sareng nyetir tinggi. Sumber cahaya LED Ultraviolet kalayan panjang gelombang puncak mimitian ti 270nm dugi ka 285nm. Bagéan ieu ngagaduhan cetakan kaki anu cocog sareng kaseueuran ukuran anu sami LED di pasar ayeuna. Ukuran: 3,5 x 3.5 mm Kandel: 1,53 mm Fitur Utama ● Kapercayaan luhur ● LED UV jero kalayan panjang gelombang émisi antara-270nm ka 285nm ● Cocog sareng solder ...