• 2
  • 3
  • 1(1)
  • High TLCI index studio lighting

    Lampu studio indéks TLCI tinggi

    Pedaran Produk Séri LED lampu studio (Ra = 98 ± 2, Rf> 90, Rg = 100 ± 2) kalayan CRI tinggi, kasatiaan sareng warna gamut anu sacara dramatis ningkatkeun penampilan objék ku ngantepkeun warna-warna némbongan jelas sareng jelas dina pamotretan kaméra setup. Indéks konsistensi cahaya tipi luhur ngajamin kinerja warna anu saé dina layar tampilan. Fitur Utama ● Indéks CRI / Rf / Rg tinggi (TM-30-15) ● R1-R15> 90 ● Indéks TLCI Tinggi Nomer Produk Nilai tegangan Dipeunteun ayeuna ...