• 2
  • 3
  • 1(1)
  • DOB Series with Bluetooth Mesh Technology

    DOB Series sareng Téhnologi Bluetooth bolong

    Pedaran Produk ● Nyambungkeun langsung kana voltase garis AC ● Khasiat lumén tinggi ● Faktor kakuatan> 0,95 sareng handap THD ● Triac dimming kompatibel ● Panjang umur Bluetooth Series Series Jumlah Produk Voltase Power CCT Ra Lumen Efficacy Advantages (mm) (w ) (K) (lm) (lm / w) MDD-FOC4 φ150 120 15 3000 80 1550 103 ● Téhnologi SIG-Mesh standar Bluetooth 5.0; ● Sambungkeun sareng kontrol lampu ngaliwatan Aplikasi mobile; MDD-FOC5 ...
  • Flip-Chip technology SMD DOB series

    Teknologi Flip-Chip SMD DOB séri

    Deskripsi Produk Jenis Model ukuran Ukuran Daya Tegangan CCT Ra PF Lumen Efficacy Kauntungan (mm) (Vac) (W) (lm) (lm / W) MDD DOB MDD-AOC2-300-H-L12D 100 120 12.5 300OK Ra80> 0.95 1250 100 Nyambungkeun langsung kana voltase garis AC efficacy lumen tinggi Faktor kakuatan anu saé sareng low THD MDD-AOC2-300-S-L12D 100 120 12.5 300OK Ra90> 0.95 1060 85 Triac dimming sasuai sareng NEMA SSL-7A MDD-AOC2-300-H- L15D 100 ...
  • Flexible LED Tape Dual Channel Color Tunable Series

    Pita fléksibel Tipe Dual Channel Warna Tunable Series

    Pedaran Produk Kisaran palette warna Dual way dimmer nyaéta 2700K-5700K. Produkna utamina dianggo pikeun lampu komérsial sareng aplikasi lampu atmosfir, sareng kakuatanana utamina 6W-30W. Aplikasi: lampu komérsial, sapertos lampu handap, lampu ténjo, lampu sorotan, sareng acara-acara sanés anu meryogikeun pangaturan suasana, pasar perabotan bumi - sapertos lampu sorot domestik, lampu lanté, lampu témbok, lampu méja samping tempat tidur sareng sajabina Flexible LED Tape Dual Channel Colour Tunabl. ..
  • High reliability MDL WarmD Series

    Reliabilitas tinggi Series MDL WarmD

    Deskripsi Produk Fitur Utama · Nyambungkeun langsung kana voltase garis AC · Minuhan sarat Judul California 24 · PF> 0.97, THD <20% · Rentang dimming 5% - 100% Jinis Jumlah Produk (mm) Voltase (Vac) Power (W) CCT (K) Ra Rf Luminousflux (Im) Efficacy (Im / W) MDL-A0C8 MDL-AOC8-300-S-L17D-WD φ100 120 17 1800 90> 0.95 1300 77 MDL-M8C2 MDL-M8C2-300-S-L30D -WD φ228.6 120 30 1800- 3000 90> 0.95 2900 97 ...
  • light bar

    palang lampu

    Lampu latar LED ngarujuk kana panggunaan LED (diode pemancar cahaya) salaku sumber cahaya tukang pikeun layar LCD. Dibandingkeun sareng CCFL tradisional (tabung katoda tiis) sumber lampu latar, LED ngagaduhan ciri konsumsi kakuatan rendah, nilai calorific low, kacaangan tinggi sareng umur panjang, anu dipiharep tiasa ngagentos sistem lampu latar tradisional dina taun-taun ayeuna Kacaangan cahaya latar LED tinggi, sareng kacaangan lampu latar LED moal ngirangan lami. Sumawonna, ...
  • DC LED Module

    Modul LED DC

    Pedaran Produk Produk modul cahaya ShineOn's AC dumasar kana solusi drive IC nyalira. Wangun produk kaasup produk SMD DOB biasa, séri produk séri AC-COB. Ngagunakeun skéma drive linier, kalayan dimmable, titik karakteristik flash frekuensi handap. Produk séri AC-COB anu ngahijikeun téknologi COB flip-chip sareng téknologi modul AC ngagaduhan kaunggulan mandiri ShineOn, éta tiasa dianggo salaku produk utami pikeun nguatkeun cakupan pasar. Solusi flash frekuensi handap ...
  • Flexible LED Tape Constant Current Series

    Pita Fleksibel LED Pita Teratur Ayeuna

    Pedaran Produk Kisaran palette warna tunggal cara dimmer nyaéta 2000K-3000K. Produkna utamina dianggo di pasar bumi, sareng kakuatan na sahandapeun 20W. Éta mangrupikeun panggantian langsung pikeun lampu bohlam tradisional anu tiasa dimmable sareng lampu halogén. Aplikasi: pasar perabotan bumi - dumasarkeun sapertos lampu sorot domestik, lampu lanté, lampu témbok, lampu méja samping tempat tidur sareng sajabina Fitur Utama ● Indéks CRI / Rf / Rg tinggi (TM-30-18) ● Panjang jangka maksimum 5 méter ● Spéktrum lengkep 2835 LED ● Saragam, linier l ...