• ABOUT
  • Shineon selected as a 2013 red herring top100 global

    Shineon kapilih janten top 100 global herring beureum

    SANTA MONICA, Calif. — DATE — Red Herring ngumumkeun Top 100 Global na pikeun pangakuan perusahaan swasta terkemuka ti Amérika Kalér, Éropa, sareng Asia dinten ieu, ngagungkeun inovasi sareng téknologi startup ieu di industri masing-masing.
    Maca deui
  • Shineon awarded prize of national high-tech enterprise.

    Shineon dilélér hadiah perusahaan téknologi tinggi nasional.

    Dina énjing tanggal 16 Maret, Konperénsi Inovasi Gawé Ékonomi sareng Téknologi 2019 diayakeun ku Administrasi Zona Teknologi Tinggi Nanchang di ruang rapat cabang SMA-SMA Nanchang 28th. Konperénsi ieu ditujukeun pikeun sacara komprehensif marios sareng nyimpulkeun ...
    Maca deui
  • 2011 global cleantech 100 award

    2011 penghargaan global cleantech 100

    Pikeun cocog pikeun Global Cleantech 100, perusahaan kedah mandiri, pikeun-untung sareng henteu didaptarkeun dina bursa saham utama. Taun ayeuna, 8.312 perusahaan ti 80 nagara anu ditunjuk, Shineon mangrupikeun salah sahiji. Prosés seleksi ngagabungkeun data panalungtikan Cleantech Group sareng penilaian kualitatif tina nominasi ...
    Maca deui