• 2
  • 3
  • 1(1)
  • COB MF-12SA/13SA/18SA single dimming series

    COB MF-12SA / 13SA / 18SA séri dimming tunggal

    Pedaran Produk ● CCT: ti 1800K dugi 3000K / 2000K dugi ka 3200K ● 6 / 8.6 / 14 mm LES ● Nawiskeun CRI 90 ● 3-léngkah binning ● Tegangan: 17.5V / 30V ● LM-80 Produk Anu disertifikasi Luminous permukaan Tegangan Tipe. Ra [K] [Im] [lm / w] [mA] Type.Vf [W] [mA] [W] (LES) (V) CCT @ Type. Upami @ Type If Typ.lf Power Max. Upami Max. Kakuatan MF-12SA-1830-SS-A1C2-K7 8.6mm 30 92 1800 105 88 40 30 1.2 420 13.9 3000 1261 109 350 33 11.6 MF-13SA-1830-SS-5161-K7 6mm 17.5 92 1800 22 ...
  • Aluminum Substrate COB-13AA Spot light LED

    Aluminium Substrat COB-13AA Spot light LED

    Pedaran Produk Sumber cahaya COB mangrupikeun modul pemancar cahaya anu pabrikna ngagabungkeun sababaraha chip LED langsung kana substrat. Kusabab sumber cahaya COB nganggo sababaraha chip LED langsung dilereskeun kana substrat dissipation heat, éta bénten sareng metode bungkusan LED tradisional. Ku alatan éta, rohangan anu dikuasai ku chip LED ieu saatos bungkus chip alit pisan, sareng chip LED anu dipasang raket tiasa ngamaksimalkeun luminescence Cekap, janten nalika C ...
  • Aluminum Substrate COB-19AA High reliability LED light

    Aluminium Substrat COB-19AA Lampu LED réliabilitas tinggi

    Pedaran Produk Sumber cahaya COB mangrupikeun modul pemancar cahaya anu pabrikna ngagabungkeun sababaraha chip LED langsung kana substrat. Kusabab sumber cahaya COB nganggo sababaraha chip LED langsung dilereskeun kana substrat dissipation heat, éta bénten sareng metode bungkusan LED tradisional. Ku alatan éta, rohangan anu dikuasai ku chip LED ieu saatos bungkus chip alit pisan, sareng chip LED anu dipasang raket tiasa ngamaksimalkeun luminescence Cekap, janten nalika C ...
  • Big Power Aluminum Substrate COB-28AA LED Light

    Daya Besar Aluminium Substrat COB-28AA Lampu LED

    Pedaran Produk Sumber cahaya COB mangrupikeun modul pemancar cahaya anu pabrikna ngagabungkeun sababaraha chip LED langsung kana substrat. Kusabab sumber cahaya COB nganggo sababaraha chip LED langsung dilereskeun kana substrat dissipation heat, éta bénten sareng metode bungkusan LED tradisional. Ku alatan éta, rohangan anu dikuasai ku chip LED ieu saatos bungkus chip alit pisan, sareng chip LED anu dipasang raket tiasa ngamaksimalkeun luminescence Cekap, janten nalika C ...
  • COB -38AA High luminous efficacy with good quality

    COB -38AA efficacy bercahaya tinggi kalayan kualitas alus

    Pedaran Produk Sumber cahaya COB mangrupikeun modul pemancar cahaya anu pabrikna ngagabungkeun sababaraha chip LED langsung kana substrat. Kusabab sumber cahaya COB nganggo sababaraha chip LED langsung dilereskeun kana substrat dissipation heat, éta bénten sareng metode bungkusan LED tradisional. Ku alatan éta, rohangan anu dikuasai ku chip LED ieu saatos bungkus chip alit pisan, sareng chip LED anu dipasang raket tiasa ngamaksimalkeun luminescence Cekap, janten nalika COB li ...
  • COB dual dimming series

    Séri dimming ganda COB

    Pedaran Produk ● CCT: ti 2700K dugi ka 5700K ● 6 / 8.9 / 12/19 mm LES ● Nawiskeun CRI 90 ● Binning 3-léngkah ● Tegangan: 9V / 36V ● LM-80 Produk Certified Nomer Luminous permukaan (LES) Type.Ra [ K] [Im] [lm / w] [mA] [mA] Type.Vf [W] [mA] [W] CCT @ Type. Upami @ Type If Typ.lf (CC) Type.lf (WW) Daya Max. Upami Max. Power MF-13DA-2757-5S-3232-K7 6mm 92 2700 571 91 100 600 9 6.3 800 7.2 5700 704 112 670 30 MF-15DA-2757-SS-C1C1-K7 8.9mm 92 2700 1156 89 50 300 36 12.6 420 15.1 5700 1418 109 335 ...