• 2
  • 3
  • 1(1)

COB -38AA efficacy bercahaya tinggi kalayan kualitas alus

Aplikasi:


  • • Lampu handap • Lampu kantor
  • • Lampu jalan • Lampu bohlam luar
  • • bay tinggi • Lampu paméran
  • • Lampu Tembok • Lampu tempat bisnis
  • Detil Produk

    FAQ

    Tanda Produk

    Panjelasan Produk

    Sumber cahaya COB mangrupikeun modul pemancar cahaya anu pabrikna ngagabungkeun sababaraha chip LED langsung kana substrat. Kusabab sumber cahaya COB nganggo sababaraha chip LED langsung dilereskeun kana substrat dissipation heat, éta bénten sareng metode bungkusan LED tradisional. Ku alatan éta, rohangan anu dikuasai ku chip LED ieu saatos bungkus chip alit pisan, sareng chip LED anu dipasang raket tiasa ngamaksimalkeun luminescence Cekap, janten nalika sumber cahaya COB énergi, henteu aya titik bercahaya tunggal anu tiasa ditingali sareng langkung mirip sakabeh panel bercahya.
    Sumber lampu COB tiasa dilarapkeun dina rupa-rupa. Sanaos alat ieu tiasa dianggo dina lampu umum kalayan lumén anu langkung luhur, sumber lampu COB utamina dianggo salaku pencahyaan solid-state (SSL) pikeun ngagentos lampu halida logam tradisional, sapertos lampu bay tinggi, lampu jalan, lampu trek sareng lampu downlight. 
    Kakuatan: 60-100W

    Fitur Key 
    ● Lampu handap, teluk tinggi 
    ● 32.8mm LES; OfferCRI70andCRI80 
    ● Standar 3-léngkah sareng binning 2-léngkah opsional 
    ● Pilihan tegangan: 51v 
    ● LM-80 bijil 
    ● Panerapan téknologi tilelep panas mastikeun yén LED ngagaduhan tingkat pangropéa lumén termal industri (95%). 
    ● Pasipatan listrik stabil, desain sirkuit ilmiah sareng wajar, desain optik, desain dissipation panas; 
    ● Mempermudah pencocokan optik sekundér produk, ningkatkeun kualitas pencahyaan 
    ● Warna tinggi, luminescence seragam, teu aya spot, kasehatan sareng perlindungan lingkungan. 
    ● Pamasangan saderhana, gampang dianggo, ngirangan kasusah desain lampu, ngahémat pangolahan lampu sareng biaya perawatan saterasna.

    Jumlah Produk Ngetik.Ra [K]
    CCT
    [lm]
    @ Type. Upami
    [Kuring / kuring]
    @ Type. Upami
    [mA]
    Typ.lf
    [M]
    Jenis.Vf
    [W]
    Kakuatan
    [mA]
    Maks. Upami
    [W]
    Max. Kakuatan
    MC-38AA-270-H-1708-B 82 2700 6853 140 960 51 49 1440 73.4
    MC-38AA-300-H-1708-B 3000 7214 147
    MC-38AA-400-H-1708-B 4000 7430 152
    MC-38AA-500-H-1708-B 5000 7647 156
    MC-38AA-570-H-1708-B 5700 7683 157
    MC-38AA-570-N-1708-B 72 5700 8000 163
    MC-38AA-270-H-1716-B 82 2700 12659 129 1920 51 97.9 2880 146.9
    MC-38AA-300-H-1716-B 3000 13325 136
    MC-38AA-400-H-1716-B 4000 13725 140
    MC-: 38AA-500-H-1716-B 5000 14125 144
    MC-38AA-570-H-1716-B 5700 14191 145
    MC-38AA-570-N-1716-B 72 5700 15000 153

     


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Patali PRODUK