• 2
  • 3
  • 1(1)
  • 3030 High Luminous Efficiency white power Led

    3030 Kekecapan Luminous Tinggi kakuatan bodas Dipimpin

    Pedaran Produk Sumber Cahaya LED 3030 ieu mangrupikeun alat épisién énergi kinerja tinggi anu tiasa ngadamel termal tinggi sareng arus nyetir tinggi. Garis leutik bungkus sareng intensitas luhur ngajantenkeun pilihan anu idéal pikeun lampu panel LED, lampu bohlam LED, lampu tabung LED, lampu latar sareng sajabana Lampu LED Bodas sayogi dina kisaran suhu warna ti 2600K dugi ka 7000K. Bagéan ieu ngagaduhan cetakan kaki anu cocog sareng kaseueuran ukuran anu sami LED di pasar ayeuna. • Ukuran: 3,0 x ...