• 2
  • 3
  • 1(1)

3030 Kekecapan Luminous Tinggi kakuatan bodas Dipimpin

Aplikasi:


  • • Lampu panel datar • Lampu maca
  • • Lampu latar • Signage sareng serat saluran
  • • Lampu tabung LED • Lampu arsitéktur
  • • Lampu bohlam LED • Ngahias sareng hiburan hiburan
  • Detil Produk

    FAQ

    Tanda Produk

    Panjelasan Produk

    Sumber Cahaya LED 3030 ieu mangrupikeun alat éfisién énergi kinerja tinggi anu tiasa ngadamel tinggi termal sareng arus nyetir tinggi.

    Garis leutik bungkusan sareng intensitas luhur ngajantenkeun pilihan anu idéal pikeun Lampu panel LED, lampu bohlam LED, lampu tabung LED, lampu latar sareng sajabana.

    LED Daya Bodas sayogi dina kisaran suhu warna tina 2600K dugi ka 7000K.
    Bagéan ieu ngagaduhan cetakan kaki anu cocog sareng kaseueuran ukuran anu sami LED di pasar ayeuna.
    • Ukuranna: 3,0 x 3,2 mm
    • Thinpackage, efisiensi luminous tinggi, résistansi panas tinggi; Prosés asak, universalitas pasar anu luhur
    • Kakuatan: 1W

    Fitur konci:
    • Sayogi dina Bodas Bodas, Bodas Nétral sareng
    • Warna Bodas haneut
    • Tong chromaticity cocog ANSI
    • Intensitas bercahya tinggi sareng efisiensi tinggi
    • Cocog sareng prosés soldering reflow
    • résistansi termal Low
    • hirup operasi Long
    • sudut pandang lega dina 120 ° n enkapsulasi silikon
    • Lingkungan anu ramah, patuh RoHS
    • Cocog sareng sadaya prosés SMT sareng prosés solder
    • Sadia dina kasét sareng gulungan
    • Tingkat sensitipitas beueus: Level 4

    Jumlah Produk

    Kandel

    Kakuatan (W)

    Tegangan anu dipeunteun [V]

    Dipeunteun ayeuna

    CCT (K)

    CRI

    Fluks bercahaya

    Khasiat Cahaya

    [mA]

    [lm]

    [lm / W]

    Min.

    Ngetik

    Max.

    Ngetik

    Max.

    Ngetik

    Min.

    Min.

    Max.

    Ngetik

    3030A06-XXH10-25-C4

    0.6mm

    1W

    5.8

    6.2

    6.4

    150

    200

    3000

    80

    130

    140

    150

    5000

    140

    150

    160

    3030A06-XXH10-252P-C8

    0.6mm

    1W

    5.5

    5.6

    5.8

    150

    300

    3000

    80

    140

    150

    173

    5000

    150

    160

    185

    3030A06-XXN10-252P-C9

    0.6mm

    1W

    5.5

    5.6

    5.8

    150

    300

    3000

    70

    145

    155

    178

    5000

    155

    165

    190

    3030A06-XXN10-252P-C10

    0.6mm

    1W

    5.5

    5.6

    5.8

    150

    300

    3000

    70

    155

    160

    185

    5000

    160

    170

    195


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Patali PRODUK