• contact

Shineon Technology Co., Ltd.

Alamat

bld # 7-1, Téhnologi C-Low Karbon Taman, 699 Tianxiang Avenue, Gaoxin Distrik, Nanchang, Jiangxi, Cina

Telepon

+ 86-791-88130119 ext.8036

Jam

Senén-Jumaah: 9 énjing ka 6 sonten

Saptu, Minggu: Ditutup

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami