• 2
  • 3
  • 1(1)
  • Flexible LED Tape Dual Channel Color Tunable Series

    Pita fléksibel Tipe Dual Channel Warna Tunable Series

    Pedaran Produk Kisaran palette warna Dual way dimmer nyaéta 2700K-5700K. Produkna utamina dianggo pikeun lampu komérsial sareng aplikasi lampu atmosfir, sareng kakuatanana utamina 6W-30W. Aplikasi: lampu komérsial, sapertos lampu handap, lampu ténjo, lampu sorotan, sareng acara-acara sanés anu meryogikeun pangaturan suasana, pasar perabotan bumi - sapertos lampu sorot domestik, lampu lanté, lampu témbok, lampu méja samping tempat tidur sareng sajabina Flexible LED Tape Dual Channel Colour Tunabl. ..