• 2
  • 3
  • 1(1)
  • SMD1808 high-performance energy-saving device

    Alat hemat énergi kinerja tinggi SMD1808

    Pedaran Produk "Sumber cahaya chip 1808 chip ieu mangrupikeun alat hemat énergi performa tinggi. Reliabilitas tinggi, intensitas luminous tinggi, konsistensi kacaangan tinggi, ukuran penampilan alit. Éta cocog pikeun lampu latar LED, aplikasi indikasi alat éléktronik, tampilan, telepon sélulér produk digital, sareng sajabana. Produk na ukuranana sami sareng 0603 seri sareng desain PAD saluyu sareng éta. ” Fitur Utama • Efisiensi tinggi • reliabilitas tinggi • Konsistensi warna tinggi • Lo ...