• ABOUT

Filsafat Bisnis

ShineOn taat kana sumanget perusahaan sareng kabijakan kualitas di teraskeun pamutahiran, konsumén heula, integritas bisnis, sareng inovasi téknologi.

Neruskeun Perbaikan hartosna fokus kana detil anu hébat kana téknologi sareng operasi; ngudag kaunggulan.

ShineOn nuturkeun étika propésional "integritas bisnis", tetep janten ikhlas, pragmatis sareng prakték dumasar-kanyataan ngalangkungan komunikasi internal sareng éksternal.

Kami parantos teu ngudag-ngudag ngudag inovasi sareng neraskeun paningkatan ku ngembangkeun téknologi LED anyar sareng produk.

Konsumén Kahiji nyaéta sikep palayanan urang sareng ngahargaan nilai pelanggan.

ShineOn bakti pikeun ngahasilkeun kualitas luhur, reliabilitas tinggi, sareng produk kinerja tinggi pikeun ngalayanan industri lampu LED.