• 2
  • 3
  • 1(1)
  • Horticulture LED High Photon Flux Efficiency single color

    Hortikultura LED High Photon Flux Efficiency warna hiji

    Pedaran Produk ● Lampu Tube LED ● Bay Tinggi ● Cahaya Par ● Lampu Turun P / N Dihaturkeun tegangan [V] Dipeunteun ayeuna [mA] Puncak Panjang gelombang (nm) Efisiensi Flux Foton (umol / l) Min. Ngetik Max. Ngetik Max. Ngetik Jenis. @ 350mA MOH3535-PL-R660-A 1.9 2.1 2.3 350 700 660 3 MOH3535-PL-R660-B 1.9 2.1 2.3 350 700 660 3.7 MOH3535-PL-B450-A 1.9 2.1 2.3 350 700 450 2.5 MOH3535-PL- FR730-A 1.9 2.1 2.3 350 700 730 3
  • Horticulture Lighting Fructus Mix Color

    Hortikultura Lampu Fruktus Campur Warna

    Pedaran Produk Sumber Cahaya LED 3030 ieu mangrupikeun alat épisién énergi kinerja tinggi anu tiasa ngadamel termal tinggi sareng arus nyetir tinggi. Garis leutik bungkusan sareng intensitas luhur ngajantenkeun pilihan anu idéal pikeun lampu panel LED, lampu bohlam LED, lampu tabung LED sareng sajabana Fitur Utama ● PPF Tinggi & PPF / W cahaya bodas ● Dioptimalkeun pikeun pencahayaan hortikultura efisiensi tinggi ● Luminou Tinggi ...
  • Horticulture Lighting Mix Color General type

    Hortikultura Pencahayaan Campuran Warna Umum jinis

    Pedaran Produk Sumber Cahaya LED 3030 ieu mangrupikeun alat épisién énergi kinerja tinggi anu tiasa ngadamel termal tinggi sareng arus nyetir tinggi. Garis leutik bungkusan sareng intensitas luhur ngajantenkeun pilihan anu idéal pikeun lampu panel LED, lampu bohlam LED, lampu tabung LED sareng sajabana Fitur Utama ● PPF Tinggi & PPF / W cahaya bodas ● Dioptimalkeun pikeun pencahayaan hortikultura efisiensi tinggi ● Luminous High ...
  • Horticulture Lighting Grow seedings Mix Color

    Cahaya Hortikultura Tumuwuh bibit Campuran Warna

    Pedaran Produk Sumber Cahaya LED 3030 ieu mangrupikeun alat épisién énergi kinerja tinggi anu tiasa ngadamel termal tinggi sareng arus nyetir tinggi. Garis leutik bungkusan sareng intensitas luhur ngajantenkeun pilihan anu idéal pikeun lampu panel LED, lampu bohlam LED, lampu tabung LED sareng sajabana Fitur Utama ● PPF Tinggi & PPF / W cahaya bodas ● Dioptimalkeun pikeun pencahayaan hortikultura efisiensi tinggi ● Luminous High ...
  • Horticulture Lighting Mix Color leafy vegetables

    Campuran Hortikultura Campuran Warna sayuran daun

    Pedaran Produk "Sumber Cahaya LED 3030 ieu mangrupikeun alat épisiénsi énergi kinerja tinggi anu tiasa ngadamel termal tinggi sareng arus nyetir tinggi. Garis leutik bungkusan sareng intensitas luhur ngajantenkeun pilihan anu idéal pikeun lampu panel LED, lampu bohlam LED, lampu tabung LED sareng sajabana Fitur Utama ● PPF Tinggi & PPF / W cahaya bodas ● Dioptimalkeun pikeun pencahayaan hortikultura efisiensi tinggi ● L Luhur ...
  • Horticulture LED High Luminous Efficacy single color

    Hortikultura LED High Luminous Efficacy warna tunggal

    Pedaran Produk Sumber Lampu LED 2835 ieu mangrupikeun alat efisien énergi kinerja tinggi anu tiasa ngadamel arus termal sareng nyetir tinggi. Garis leutik bungkusan sareng intensitas luhur ngajantenkeun pilihan anu idéal pikeun lampu panel LED, lampu bohlam LED, lampu tabung LED sareng sajabana Fitur konci ● Efficacy Luminous High ● Relability tinggi ● Intensitas bercahaya tinggi sareng efisiensi tinggi ● Cocog sareng r ...