• 2
  • 3
  • 1(1)

Hortikultura LED High Luminous Efficacy warna tunggal

Aplikasi:


  • • Lampu handap • Lampu kantor
  • • Lampu jalan • Lampu bohlam luar
  • • bay tinggi • Lampu paméran
  • • Lampu Tembok • Lampu tempat bisnis
  • Detil Produk

    FAQ

    Tanda Produk

    Panjelasan Produk

    Sumber Lampu LED 2835 ieu mangrupikeun alat efisien énergi kinerja tinggi anu tiasa ngadamel termal tinggi sareng arus nyetir tinggi. Garis leutik bungkusan sareng intensitas luhur ngajantenkeun pilihan anu idéal pikeun lampu panel LED, lampu bohlam LED, lampu tabung LED sareng sajabana.
    Bagéan ieu ngagaduhan cetakan kaki anu cocog sareng kaseueuran ukuran anu sami LED di pasar ayeuna.
    Fitur Key
    ● Efficacy Luminous Tinggi
    ● Kapercayaan anu luhur
    ● Intensitas bercahya tinggi sareng efisiensi tinggi
    ● Cocog sareng prosés soldering reflow
    ● résistansi termal low
    ● Umur operasi anu panjang
    ● Sudut nempoan lega dina 120 °
    ● enkapsulasi silikon
    ● Lingkungan anu ramah, patuh RoHS

    Jumlah Produk Ratedvoltage [V] | Dipeunteun ayeuna [mA] Puncak
    Panjang gelombang [nm]
    Luminousflux [m] Khasiat Cahaya
    [Abdi / W]
    Min. Ngetik Max. Ngetik Max.
    SSW2835-B450-H 5.6 5.8 6 60 80 452 7 20
    SSW2835-G525-H 5.6 5.8 6 60 80 525 71 200
    SSW2835-0585-H 5.6 5.8 6 60 80 584 53 151
    SSW2835-0620-H 5.6 5.8 6 60 80 614 27 77
    SSW2835-R650-H 5.6 5.8 6 60 80 648 I1 33
    3V / 9V / 18V / 36Vtypeareprovided.

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami