• 2
  • 3
  • 1(1)

Campuran Hortikultura Campuran Warna sayuran daun

Aplikasi:


  • ● Lampu Tube LED ● Teluk Tinggi
  • ● Par Lampu ● Lampu Turun
  • Detil Produk

    FAQ

    Tanda Produk

    Panjelasan Produk

    Sumber Cahaya LED 3030 ieu mangrupikeun alat épisién énergi kinerja tinggi anu tiasa ngadamel termal tinggi sareng arus nyetir tinggi. Garis leutik bungkusan sareng intensitas luhur ngajantenkeun pilihan anu idéal pikeun lampu panel LED, lampu bohlam LED, lampu tabung LED sareng sajabana.

    Bagéan ieu ngagaduhan cetakan kaki anu cocog sareng kaseueuran ukuran anu sami LED di pasar ayeuna.

    Fitur Key
    ● PPF tinggi & PPF / W tina lampu bodas
    ● Dioptimalkeun pikeun pencahayaan hortikultura efisiensi tinggi
    ● Efficacy Luminous Tinggi
    ● Kapercayaan anu luhur
    ● Intensitas bercahya tinggi sareng efisiensi tinggi
    ● Cocog sareng prosés soldering reflow
    ● résistansi termal low
    ● Umur operasi anu panjang
    ● Sudut nempoan lega dina 120 °
    ● enkapsulasi silikon
    ● Lingkungan anu ramah, patuh RoHS

    P / N

    Dipeunteun tegangan (V)

    Dipeunteun ayeuna (mah)

    Efisiensi Foton fotol
    PPF / W (μmol /)

    Babandingan spéktral / panjang gelombang puncak

    Min.

    Ngetik

    | Maks.

    | Ngetik.

    Max.

    SOH3030-PL-DS-1

    2.7

    2.9

    3.1

    300

    360

    > 2.0

    B: G: R = 2: 1: 6

    STH3030-PL-AS

    8.4

    8.6

    8.8

    100

    120

    > 2.3

    B: G: R = 2: 1: 8

    STH3030-PL-OWox-A

    8.4

    8.6

    8.8

    100

    120

    > 2.3

    B: Urang = 1: 4


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami