• c5f8f01110

Ngagunakeun resep fosfor canggih sareng téknologi bungkusan, Shineon parantos ngembangkeun tilu produk LEDs spéktrum lengkep. Téknologi ngamungkinkeun urang pikeun insinyur sareng nyetél SPD distribusi kakuatan spéktrum LED bodas, supados kéngingkeun sumber cahaya anu hadé cocog pikeun aplikasi anu béda.

Panilitian parantos nunjukkeun korélasi antara warna sumber cahaya sareng siklus sirkadian manusa. Ngepaskeun warna pikeun kabutuhan lingkungan parantos janten langkung penting dina aplikasi pencahayaan kualitas luhur. Spéktrum cahaya anu sampurna kedah nunjukkeun kualitas anu pang caketna sinar panonpoé kalayan CRI tinggi

Panjang gelombang UV nyaéta ti 10nm dugi ka 400nm, sareng éta dibagi kana panjang gelombang anu béda: kurva UV uv hideung tina (UVA) dina 320 ~ 400nm; Sinar ultraviolét Érythema atanapi perawatan (UVB) dina 280 ~ 320nm; Sterilisasi ultraviolét (UVC) dina pita 200 ~ 280nm; Pikeun ozon kurva ultraviolet (D) dina panjang gelombang 180 ~ 200nm.

Pamakéan Shineon tina téknologi kemasan hermétik anu luhur, mendesain dua séri sumber cahaya LED dina hortikultura. Salah sahijina nyaéta séri rangkep monokrom nganggo chip biru sareng beureum (3030 sareng 3535 séri), ​​sareng séri séri fosfor anu gumbira ku chip biru (3030 sareng 5630 séri). Seri lampu monochromatic ngagaduhan kaunggulan épisiénsi fluks foton tinggi

Salaku bahan nano novél, titik-titik kuantum (QDs) ngagaduhan performa anu luar biasa kusabab kisaran ukuranana. Bentuk tina matéri ieu buleud atanapi kuasi-bulat, sareng diaméterna aya ti 2nm dugi ka 20nm. QD gaduh seueur kaunggulan, sapertos spéktrum éksitasi anu lega, spéktrum émisi sempit, gerakan Stokes ageung, umur panjang fluoresensi sareng saé 

Kalayan ngembangkeun téknologi tampilan, industri TFT-LCD, anu parantos ngadominasi industri tampilan mangtaun-taun, parantos nangtang. OLED parantos lebet kana produksi masal sareng parantos diadopsi sacara lega dina bidang telepon pinter. Téknologi anu muncul sapertos MicroLED sareng QDLED ogé ayun-ayunan.