• c5f8f01110

Ngagunakeun resep phosphor canggih tur téhnologi bungkusan, Shineon geus ngembangkeun tilu spéktrum pinuh produk LEDs runtuyan.Téknologi ngamungkinkeun urang pikeun ngarékayasa sareng nyetél spéktrum distribusi kakuatan SPD tina LED bodas, ku kituna kéngingkeun sumber cahaya anu saé cocog pikeun aplikasi anu béda.

Panalungtikan geus dituduhkeun korelasi antara warna sumber cahaya jeung circadian cycle.Color tuning manusa pikeun kaperluan lingkungan geus jadi beuki loba penting dina kualitas luhur cahaya applications.A spéktrum cahaya sampurna kudu némbongkeun kualitas pangdeukeutna ka cahya panonpoé jeung CRI tinggi.

Panjang gelombang UV nyaéta ti 10nm ka 400nm, sarta dibagi kana panjang gelombang béda: titik hideung kurva UV (UVA) dina 320 ~ 400nm;Erythema sinar ultraviolét atanapi perawatan (UVB) dina 280 ~ 320nm;Sterilisasi ultraviolét (UVC) dina pita 200 ~ 280nm;Pikeun ozon kurva ultraviolét (D) dina 180 ~ 200nm panjang gelombang.

Pamakéan Shineon téknologi bungkusan hermetic anu luhur, ngarancang dua séri sumber cahaya LED dina hortikultura.Salah sahiji nyaéta séri pakét monochrome nganggo chip biru sareng beureum (seri 3030 sareng 3535), sareng anu sanésna nyaéta séri fosfor bungah ku chip biru (seri 3030 sareng 5630).Séri lampu monokromatik gaduh kaunggulan efisiensi fluks foton anu luhur

Salaku bahan nano novél, titik-titik kuantum (QDs) gaduh prestasi anu luar biasa kusabab rentang ukuranana.Bentuk bahan ieu buleud atanapi kuasi-buleud, sareng diaméterna ti 2nm dugi ka 20nm.QDs gaduh seueur kaunggulan, sapertos spéktrum éksitasi lega, spéktrum émisi sempit, gerakan Stokes ageung, umur fluoresensi panjang sareng saé.

Kalayan pamekaran téknologi tampilan, industri TFT-LCD, anu parantos ngadominasi industri tampilan mangtaun-taun, parantos ditantang pisan.OLED parantos lebet kana produksi masal sareng parantos diadopsi sacara lega dina widang smartphone.Téknologi anu muncul sapertos MicroLED sareng QDLED ogé aya dina ayunan pinuh.