• 2
  • 3
  • 1(1)
  • 2016 Small size professional SMD LED

    2016 Ukuran alit SMD LED propésional

    Pedaran Produk Kusabab desain pakét, LED ngagaduhan sudut pandang anu lega sareng gandéng lampu anu dioptimalkeun ku antar pemantul. Fitur ieu ngajantenkeun SMT TOP LED idéal pikeun aplikasi pipa lampu. Kebutuhan ayeuna anu handap ngajantenkeun alat ieu idéal pikeun alat portabel atanapi aplikasi sanés anu mana kakuatanana dina premium. • Ukuran: 2.0 x 1.6 mm • Kandel: 0,55mm • Thinpackage, efisiensi luminous tinggi, résistansi panas tinggi; Proses asak, universalitas pasar tinggi Fitur utama: • Op ...