• 2
  • 3
  • 1(1)
  • High light efficiency with lens 2835 UVA series

    Efisiensi cahaya tinggi sareng lensa 2835 seri UVA

    Pedaran Produk Radiasi ultraviolét mangrupikeun jenis radiasi éléktromagnétik, anu henteu katingali cahaya tapi mangrupikeun bagéan radiasi éléktromagnétik salain ti cahaya ungu anu katingali. Rentang spéktrum radiasi ultraviolét nyaéta 100-380nm, sareng sumber alami radiasi ultraviolét anu panggedéna nyaéta sinar panonpoé. Éta ngagaduhan peranan anu penting dina kahirupan di Bumi, sering gumantung kana sifatna. Sumber sinar UV parantos seueur dianggo dina pangeringan piring, paparan, curing lampu sareng alat-alat sanésna, dina ...
  • Fast curing efficiency 5054 UV LED

    Efisiensi curing gancang 5054 UV LED

    Pedaran Produk Radiasi ultraviolét mangrupikeun jenis radiasi éléktromagnétik, anu henteu katingali cahaya tapi mangrupikeun bagéan radiasi éléktromagnétik salain ti cahaya ungu anu katingali. Rentang spéktrum radiasi ultraviolét nyaéta 100-380nm, sareng sumber alami radiasi ultraviolét anu panggedéna nyaéta sinar panonpoé. Éta ngagaduhan peranan anu penting dina kahirupan di Bumi, sering gumantung kana sifatna. Sumber sinar UV parantos seueur dianggo dina pangeringan piring, paparan, curing lampu sareng alat-alat sanésna, dina PCB ...
  • High reliability 3535 UVC LED light

    Reliabilitas tinggi 3535 sinar UVC LED

    Pedaran Produk Sumber Lampu LED 3535 ieu mangrupikeun alat épisién énergi kinerja tinggi anu tiasa ngadamel arus termal sareng nyetir tinggi. Sumber cahaya LED Ultraviolet kalayan panjang gelombang puncak mimitian ti 270nm dugi ka 285nm. Bagéan ieu ngagaduhan cetakan kaki anu cocog sareng kaseueuran ukuran anu sami LED di pasar ayeuna. Ukuran: 3,5 x 3.5 mm Kandel: 1,53 mm Fitur Utama ● Kapercayaan luhur ● LED UV jero kalayan panjang gelombang émisi antara-270nm ka 285nm ● Cocog sareng solder ...