• 2
  • 3
  • 1(1)

Efisiensi curing gancang 5054 UV LED

Aplikasi:


  • ● Lampu kuku ● Lampu reungit
  • ● Lampu bohlam ● Ngubaran lampu
  • ● Detéktor artos ● Lampu panggung
  • ● Lampu pakean ● Lampu sterilisasi
  • Detil Produk

    FAQ

    Tanda Produk

    Panjelasan Produk

    Radiasi ultraviolét mangrupikeun jenis radiasi éléktromagnétik, anu henteu katingali cahaya tapi bagéan tina radiasi éléktromagnétik salain ti cahaya ungu anu katingali. Rentang spéktrum radiasi ultraviolét nyaéta 100-380nm, sareng sumber alami radiasi ultraviolét anu panggedéna nyaéta sinar panonpoé. Éta ngagaduhan peranan anu penting dina kahirupan di Bumi, sering gumantung kana sifatna.
    Sumber sinar UV parantos seueur dianggo dina pangeringan piring, paparan, curing lampu sareng alat-alat sanésna, dina industri PCB, alat-alat paparan (pendinginan cai, hawa tiis) sareng alat-alat fiksasi sinar UV langkung teu leupas tina panerapan sumber cahaya UV, nya kualitas langsung nangtoskeun kualitas produk bérés PCB, sumber cahaya UV mangrupikeun asesoris inti tina pakakas ieu. Aya seueur jinis sumber cahaya UV, anu dilarapkeun ka industri anu béda-béda numutkeun babagian spéktralna anu béda.
    ● Ukuran: 5.0x 5.4 mm
    ● Kandel: 3,1 mm
    ● Kakuatan: 1W

    Fitur Key
    ● kakuatan tinggi, efisiensi curing gancang
    ● Angle Leutik
    ● Lampu bodas kusam Violet
    ● 365-405nm panjang gelombang dobel.
    ● Seri sareng sambungan paralel nyaéta opsional

    Jumlah Produk Kandel Dihaturkeun
    (v)
    Dihaturkeun ayeuna
    (ma)
    Puncak panjang gelombang
    (nm)
    RadiantFlux
    (mw)
    NempoAngle
    2θ1 / 2
    Min. Ngetik Max. Ngetik Maks. Ngetik Min. Ngetik Ngetik
    5054U03-10C65D60-XXPX-XXX 3.1mm 3.4 3.6 3.8 180 300 368 200 300 120
    395
    5054UO7-10C65D60-XXSX-XXX 6.8 7 7.2 80 150 368 200 300 120
    395

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Patali PRODUK