• 2
  • 3
  • 1(1)

Efisiensi cahaya tinggi sareng lensa 2835 seri UVA

Aplikasi:


  • ● Lampu kuku ● Lampu reungit
  • ● Sumber cahaya ● Detéktor artos
  • ● Lampu panggung ● Lampu pakean
  • ● Lampu sterilisasi
  • Detil Produk

    FAQ

    Tanda Produk

    Panjelasan Produk

    Radiasi ultraviolét mangrupikeun jenis radiasi éléktromagnétik, anu henteu katingali cahaya tapi bagéan tina radiasi éléktromagnétik salain ti cahaya ungu anu katingali. Rentang spéktrum radiasi ultraviolét nyaéta 100-380nm, sareng sumber alami radiasi ultraviolét anu panggedéna nyaéta sinar panonpoé. Éta ngagaduhan peranan anu penting dina kahirupan di Bumi, sering gumantung kana sifatna.
    Sumber sinar UV parantos seueur dianggo dina pangeringan piring, paparan, curing lampu sareng alat-alat sanésna, dina industri PCB, alat-alat paparan (pendinginan cai, hawa tiis) sareng alat-alat fiksasi sinar UV langkung teu leupas tina panerapan sumber cahaya UV, nya kualitas langsung nangtoskeun kualitas produk bérés PCB, sumber cahaya UV mangrupikeun asesoris inti tina pakakas ieu. Aya seueur jinis sumber cahaya UV, anu dilarapkeun ka industri anu béda-béda numutkeun babagian spéktralna anu béda.
    Sumber lampu LED 2835 mangrupikeun alat hemat energi kinerja tinggi anu tiasa ngadamel panas tinggi sareng arus drive anu ageung. Ukuran alit, kakuatan tinggi, mangrupikeun pilihan idéal lampu kuku LED, lampu reungit LED, lampu LED, curing, jsb
    Sumber cahaya LED Ungu kalayan panjang gelombang puncak mimitian ti 365nm ka385nm. Bagéan ieu ngagaduhan cetakan kaki anu cocog sareng kaseueuran ukuran anu sami LED di pasar ayeuna.
    Ukuran: 2,8x 3,5 mm
    Kandel: 0.7mm; 1,65 mm
    Kakuatan: 0,5W

    Fitur Key
    ● Int luminous Int ensity sareng efisiensi tinggi
    ● Aman panon, panjang gelombang 405nm
    ● kakuatan tinggi, efisiensi curing gancang
    ● Lampu UV Surya, 365 395nm panjang gelombang dua kali
    ● Angle Leutik, kakuatan tinggi
    ● résistansi termal low
    ● Umur operasi anu panjang
    ● Sudut nempoan lega dina 120 °
    ● enkapsulasi silikon
    ● Lingkungan anu ramah, patuh RoHS

    Jumlah Produk Kandel Dihaturkeun
    (v)
    Dihaturkeun ayeuna
    (ma)
    Puncak panjang gelombang
    (nm)
    Fluks radian
    (mw)
    Nempo Angle
    2θ1 / 2
    Min. Ngetik Max. Ngetik Maks. Ngetik Min. Ngetik Ngetik
    2835U03-05C65D12-
    XXXX-XXX
    0.7mm 3.4 3.6 3.8 60 80 365 40 80 120
    2835003-05C85D12-
    XXXX-XXX
    3.2 3.4 3.6 60 80 385 40 80 120
    2835U03-05C95D12-
    XXX-XXX
    3.2 3.4 3.6 60 80 395 40 80 120
    2835U03-05D05D12-
    XXXX - XXX
    3.2 3.4 3.6 60 80 405 40 80 120
    2835UO3-05C65D12-
    xxXX-xXX
    1,65mm 3.4 3.6 3.8 80 150 365 120 200 120
    2835U03-05C85D12-
    xXXX-xXX
    3.4 3.6 3.8 8o 150 385 150 250 120
    2835U03-05C95D12-
    xXXX-xXX
    3.4 3.6 3.8 80 150 395 150 250 120
    2835UO3-05D05D12-
    xxXX-xXX
    3.4 3.6 3.8 80 150 405 150 250 120

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Patali PRODUK