• 2
  • 3
  • 1(1)
  • Flexible LED Tape Dual Channel Color Tunable Series

    Pita fléksibel Tipe Dual Channel Warna Tunable Series

    Pedaran Produk Kisaran palette warna Dual way dimmer nyaéta 2700K-5700K. Produkna utamina dianggo pikeun lampu komérsial sareng aplikasi lampu atmosfir, sareng kakuatanana utamina 6W-30W. Aplikasi: lampu komérsial, sapertos lampu handap, lampu ténjo, lampu sorotan, sareng acara-acara sanés anu meryogikeun pangaturan suasana, pasar perabotan bumi - sapertos lampu sorot domestik, lampu lanté, lampu témbok, lampu méja samping tempat tidur sareng sajabina Flexible LED Tape Dual Channel Colour Tunabl. ..
  • DC LED Module

    Modul LED DC

    Pedaran Produk Produk modul cahaya ShineOn's AC dumasar kana solusi drive IC nyalira. Wangun produk kaasup produk SMD DOB biasa, séri produk séri AC-COB. Ngagunakeun skéma drive linier, kalayan dimmable, titik karakteristik flash frekuensi handap. Produk séri AC-COB anu ngahijikeun téknologi COB flip-chip sareng téknologi modul AC ngagaduhan kaunggulan mandiri ShineOn, éta tiasa dianggo salaku produk utami pikeun nguatkeun cakupan pasar. Solusi flash frekuensi handap ...
  • Flexible LED Tape Constant Current Series

    Pita Fleksibel LED Pita Teratur Ayeuna

    Pedaran Produk Kisaran palette warna tunggal cara dimmer nyaéta 2000K-3000K. Produkna utamina dianggo di pasar bumi, sareng kakuatan na sahandapeun 20W. Éta mangrupikeun panggantian langsung pikeun lampu bohlam tradisional anu tiasa dimmable sareng lampu halogén. Aplikasi: pasar perabotan bumi - dumasarkeun sapertos lampu sorot domestik, lampu lanté, lampu témbok, lampu méja samping tempat tidur sareng sajabina Fitur Utama ● Indéks CRI / Rf / Rg tinggi (TM-30-18) ● Panjang jangka maksimum 5 méter ● Spéktrum lengkep 2835 LED ● Saragam, linier l ...