• 2
  • 3
  • 1(1)
  • DOB Series with Bluetooth Mesh Technology

    DOB Series sareng Téhnologi Bluetooth bolong

    Pedaran Produk ● Nyambungkeun langsung kana voltase garis AC ● Khasiat lumén tinggi ● Faktor kakuatan> 0,95 sareng handap THD ● Triac dimming kompatibel ● Panjang umur Bluetooth Series Series Jumlah Produk Voltase Power CCT Ra Lumen Efficacy Advantages (mm) (w ) (K) (lm) (lm / w) MDD-FOC4 φ150 120 15 3000 80 1550 103 ● Téhnologi SIG-Mesh standar Bluetooth 5.0; ● Sambungkeun sareng kontrol lampu ngaliwatan Aplikasi mobile; MDD-FOC5 ...
  • Flip-Chip technology SMD DOB series

    Teknologi Flip-Chip SMD DOB séri

    Deskripsi Produk Jenis Model ukuran Ukuran Daya Tegangan CCT Ra PF Lumen Efficacy Kauntungan (mm) (Vac) (W) (lm) (lm / W) MDD DOB MDD-AOC2-300-H-L12D 100 120 12.5 300OK Ra80> 0.95 1250 100 Nyambungkeun langsung kana voltase garis AC efficacy lumen tinggi Faktor kakuatan anu saé sareng low THD MDD-AOC2-300-S-L12D 100 120 12.5 300OK Ra90> 0.95 1060 85 Triac dimming sasuai sareng NEMA SSL-7A MDD-AOC2-300-H- L15D 100 ...
  • Flexible LED Tape Dual Channel Color Tunable Series

    Pita fléksibel Tipe Dual Channel Warna Tunable Series

    Pedaran Produk Kisaran palette warna Dual way dimmer nyaéta 2700K-5700K. Produkna utamina dianggo pikeun lampu komérsial sareng aplikasi lampu atmosfir, sareng kakuatanana utamina 6W-30W. Aplikasi: lampu komérsial, sapertos lampu handap, lampu ténjo, lampu sorotan, sareng acara-acara sanés anu meryogikeun pangaturan suasana, pasar perabotan bumi - sapertos lampu sorot domestik, lampu lanté, lampu témbok, lampu méja samping tempat tidur sareng sajabina Flexible LED Tape Dual Channel Colour Tunabl. ..
  • High reliability MDL WarmD Series

    Reliabilitas tinggi Series MDL WarmD

    Deskripsi Produk Fitur Utama · Nyambungkeun langsung kana voltase garis AC · Minuhan sarat Judul California 24 · PF> 0.97, THD <20% · Rentang dimming 5% - 100% Jinis Jumlah Produk (mm) Voltase (Vac) Power (W) CCT (K) Ra Rf Luminousflux (Im) Efficacy (Im / W) MDL-A0C8 MDL-AOC8-300-S-L17D-WD φ100 120 17 1800 90> 0.95 1300 77 MDL-M8C2 MDL-M8C2-300-S-L30D -WD φ228.6 120 30 1800- 3000 90> 0.95 2900 97 ...
  • DC LED Module

    Modul LED DC

    Pedaran Produk Produk modul cahaya ShineOn's AC dumasar kana solusi drive IC nyalira. Wangun produk kaasup produk SMD DOB biasa, séri produk séri AC-COB. Ngagunakeun skéma drive linier, kalayan dimmable, titik karakteristik flash frekuensi handap. Produk séri AC-COB anu ngahijikeun téknologi COB flip-chip sareng téknologi modul AC ngagaduhan kaunggulan mandiri ShineOn, éta tiasa dianggo salaku produk utami pikeun nguatkeun cakupan pasar. Solusi flash frekuensi handap ...
  • Flexible LED Tape Constant Current Series

    Pita Fleksibel LED Pita Teratur Ayeuna

    Pedaran Produk Kisaran palette warna tunggal cara dimmer nyaéta 2000K-3000K. Produkna utamina dianggo di pasar bumi, sareng kakuatan na sahandapeun 20W. Éta mangrupikeun panggantian langsung pikeun lampu bohlam tradisional anu tiasa dimmable sareng lampu halogén. Aplikasi: pasar perabotan bumi - dumasarkeun sapertos lampu sorot domestik, lampu lanté, lampu témbok, lampu méja samping tempat tidur sareng sajabina Fitur Utama ● Indéks CRI / Rf / Rg tinggi (TM-30-18) ● Panjang jangka maksimum 5 méter ● Spéktrum lengkep 2835 LED ● Saragam, linier l ...