• 2
  • 3
  • 1(1)
  • DOB Series with Bluetooth Mesh Technology

    DOB Series sareng Téhnologi Bluetooth bolong

    Pedaran Produk ● Nyambungkeun langsung kana voltase garis AC ● Khasiat lumén tinggi ● Faktor kakuatan> 0,95 sareng handap THD ● Triac dimming kompatibel ● Panjang umur Bluetooth Series Series Jumlah Produk Voltase Power CCT Ra Lumen Efficacy Advantages (mm) (w ) (K) (lm) (lm / w) MDD-FOC4 φ150 120 15 3000 80 1550 103 ● Téhnologi SIG-Mesh standar Bluetooth 5.0; ● Sambungkeun sareng kontrol lampu ngaliwatan Aplikasi mobile; MDD-FOC5 ...