• 2
  • 3
  • 1(1)
  • Flexible LED Tape Constant Current Series

    Pita Fleksibel LED Pita Teratur Ayeuna

    Pedaran Produk Kisaran palette warna tunggal cara dimmer nyaéta 2000K-3000K. Produkna utamina dianggo di pasar bumi, sareng kakuatan na sahandapeun 20W. Éta mangrupikeun panggantian langsung pikeun lampu bohlam tradisional anu tiasa dimmable sareng lampu halogén. Aplikasi: pasar perabotan bumi - dumasarkeun sapertos lampu sorot domestik, lampu lanté, lampu témbok, lampu méja samping tempat tidur sareng sajabina Fitur Utama ● Indéks CRI / Rf / Rg tinggi (TM-30-18) ● Panjang jangka maksimum 5 méter ● Spéktrum lengkep 2835 LED ● Saragam, linier l ...