• 2
  • 3
  • 1(1)

2835 Lampu LED Kualitas Tinggi

Aplikasi:


  • • Lampu bohlam LED • séri lampu Tube Tube
  • • Lampu panel datar • Lampu otomotif interior & eksterior
  • • Lampu maca • Lampu hiasan sareng lanskap
  • • Lampu latar • Signage sareng serat saluran
  • • Lampu arsitéktur • Ngahias sareng hiburan hiburan
  • Detil Produk

    FAQ

    Tanda Produk

    Panjelasan Produk

    Sumber Lampu LED 2835 ieu mangrupikeun alat épisién énergi kinerja tinggi anu tiasa ngadamel tinggi
    termal sareng arus nyetir tinggi. Garis leutik bungkusan sareng intensitas luhur ngajantenkeun pilihan anu idéal pikeun
    Lampu panel LED, lampu bohlam LED, lampu tabung LED, lampu latar sareng sajabana.

    LED Daya Bodas sayogi dina kisaran suhu warna tina 2600K dugi ka 7000K.
    Bagéan ieu ngagaduhan cetakan kaki anu cocog sareng kaseueuran ukuran anu sami LED di pasar ayeuna.

    • Ukuran: 2,8 x 3,5 mm
    • Thinpackage, efisiensi luminous tinggi, résistansi panas tinggi; Prosés asak, universalitas pasar anu luhur
    • Kakuatan: 0.2W, 0.5W, 1W

    Fitur konci:
    • Sayogi dina Bodas Bodas, Bodas Nétral sareng
    • Warna Bodas haneut
    • Tong chromaticity cocog ANSI
    • Intensitas bercahya tinggi sareng efisiensi tinggi
    • Cocog sareng prosés soldering reflow
    • résistansi termal Low
    • hirup operasi Long
    • sudut pandang lega dina 120 ° n enkapsulasi silikon
    • Lingkungan anu ramah, patuh RoHS

    Jumlah Produk

    Kandel

    Kakuatan (W)

    Tegangan anu dipeunteun [V]

    Dipeunteun ayeuna [mA]

    CCT (K)

    CRI

    Fluks bercahaya [lm]

    Khasiat Cahaya

    [lm / W]

    Min.

    Ngetik

    Max.

    Ngetik

    Max.

    Ngetik

    Min.

    Min.

    Max.

    Ngetik

    2835A03-XXH02-1S-D3

    0,65-0,7 mm

    0,2

    2.8

    2.9

    3

    60

    150

    3000

    80

    26

    28

    155

    5000

    28

    30

    156

    2835A03-XXH02-1S-D4

    0,65-0,7 mm

    0,2

    2.8

    2.9

    3

    60

    150

    3000

    80

    28

    30

    156

    5000

    30

    32

    180

    2835A03-XXH05-2P-F6

    0.65-0.7mm

    0,5

    2.8

    2.9

    3

    150

    180

    3000

    80

    60

    65

    145

    5000

    65

    70

    155

    2835A03-XXH05-1S-F8

    0.65-0.7mm

    0,5

    3

    3.2

    3.3

    150

    180

    3000

    80

    65

    70

    140

    5000

    70

    75

    150

    2835A06-XXH10-2S-CT6

    0.63-0.65mm

    1

    6

    6.2

    6.4

    150

    150

    3000

    80

    130

    140

    145

    5000

    140

    150

    155

    2835A06-XXH10-2S2P-CT10

    0.63-0.65mm

    1

    5.6

    5.8

    6

    150

    150

    3000

    80

    135

    145

    160

    5000

    145

    155

    172

    2835A06-XXH10-2S2P-CT11

    0.63-0.65mm

    1

    5.6

    5.7

    5.8

    150

    150

    3000

    80

    145

    155

    175

    5000

    155

    165

    187

    2835A09-XXH10-3S-H18

    0,65-0,7 mm

    1

    8.8

    9.1

    9.4

    100

    120

    3000

    80

    130

    140

    150

    5000

    140

    150

    160

    2835A09-XXH10-3S-H11

    0,65-0,7 mm

    1

    8.8

    9.1

    9.4

    100

    120

    3000

    80

    135

    145

    155

    5000

    145

    155

    165


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Patali PRODUK