• 2
  • 3
  • 1(1)
  • High-luminous effect four in one 5054 RGB Series

    Pangaruh bercahya tinggi opat dina hiji 5054 RGB Series

    Pedaran Produk RGBW5054package gaduh kaluaran efisiensi intensitas, Konsumsi daya tinggi, sudut pandang anu lega sareng faktor formulir anu ringkes. Fitur-fitur ieu rangkep makethis mangrupikeun LED idéal pikeun rupa-rupa aplikasi penerangan. Lampu Bodas Mid Power sayogi dina kisaran suhu warna ti2700K-650OK. Ukuran: 5,0 × 5,4 mm Kakuatan: 0,25W / 2.0W Fitur Utama ● RGB.W tiasa dikontrol sacara mandiri ● Pangaruh bercahaya tinggi, Épék cahaya campuran anu saé, stabilitas luhur ● Diffe ...