• 2
  • 3
  • 1(1)

Pangaruh bercahya tinggi opat dina hiji 5054 RGB Series

Aplikasi:


  • ● Indikator ● Lampu arsitektur
  • ● katerangan ● Signage sareng serat saluran
  • ● cahaya bentang ● Ngahias sareng hiburan hiburan
  • Detil Produk

    FAQ

    Tanda Produk

    Panjelasan Produk

    RGBW5054package gaduh kaluaran efisiensiintensitas, Konsumsi daya tinggi, sudut pandang anu lega sareng faktor formulir anu ringkes. Fitur-fitur ieu rangkep makethis mangrupikeun LED idéal pikeun rupa-rupa aplikasi penerangan.
    Lampu Bodas Mid Power sayogi dina kisaran suhu warna ti2700K-650OK.
    Ukuran: 5.0x5.4 mm
    Kakuatan: 0.25W / 2.0W

    Fitur Key
    ● RGB.W tiasa dikontrol sacara mandiri
    ● Pangaruh bercahya tinggi, Alus campuran campuran anu alus, stabilitas tinggi
    ● Posisi Pin anu bénten-bénten tiasa disaluyukeun numutkeun
    ● Kelas tahan beueus MSL2a
    ● Intensitas bercahya tinggi sareng efisiensi tinggi
    ● Cocog sareng prosés soldering reflow
    ● résistansi termal low
    ● Umur operasi anu panjang
    ● Sudut nempoan lega dina 120 °
    ● enkapsulasi silikon /
    ● Lingkungan anu ramah, patuh RoHS
    ● Mumpuni numutkeun sensitipitas Uap JEDEC Level 4

    Jumlah Produk

    Kandel

    Kakuatan

    Warna

    Tegangan Teraskeun
    (V)

    Ayeuna
    (mA)

    Panjang gelombang
    (nm)

    Fluks
    (lm)

    5050RGBW02-XXH02-UT16-WF01

    1.6mm

    0,25W

    MERAH

    2.0-2.3V

    20mA

    619-625

    2.0-3.0Im

    Héjo

    2.8-3.2V

    520-525

    5.0-8.0Im

    Biru

    2.8-3.2V

    465-470

    1.0-2.01m

    Bodas

    2.8-3.2V

    2700K-6500K

    6.0-9.0Im

    5054RGBW20-XXH15-UT11-WFO1

    1.1mm

    2.0W

    MERAH

    2.0-2.4V

    150mA

    619.0-625.0

    18.0-24.0 lm

    Héjo

    3.0-3.4V

    520.0-525.0

    38.0-46.0 lm

    Biru

    2.8-3.2V

    465.0-470.0

    8.0-12.0 Abdi

    Bodas

    2.8-3.2V

    2700K-6500K

    45.0-55.0 Abdi


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Patali PRODUK