• new2

Pimpinan sumber lampu séhat 2020 - Brighton sareng anjeun

Taun 2020 parantos nyaksian seueur kakuatan majeure di alam. Dina prosés adaptasi ulang antara manusa sareng alam, Pameran Lampu Internasional Guangzhou, anu parantos ditunda ampir tilu sasih, tungtungna ditembrakkeun. Shineon parantos teras-terasan nuturkeun jalur téknis 'pencahayaan séhat'. Salaku 'pamimpin sumber cahaya séhat', produk anu dipamerkeun Shineon fokus kana ngalayanan kabutuhan konsumén pikeun sumber cahaya anu kualitas luhur.

Aula Pameran Pazhou 10.2 C02 mangrupikeun stan Shineon, anu nunjukkeun rupa-rupa produk produk brighton.

swdd

 

Shineon ngusulkeun konsép spéktrum pinuh ngeunaan cahaya séhat ti mimiti 2016, sareng janten pamimpin paméran produk spéktrum lengkep dina 2017. Ayeuna éta terus-terusan digosok sareng dialungkeun kana opat séri klasik: séri ramah-panon, séri panyalindungan Panon , Séri Sunshine, sareng pilem sareng serial tipi. Opat séri ieu didasarkeun kana kabutuhan pelanggan sareng skenario aplikasi anu saluyu, masihan kaunggulan anu béda-béda tina séri spéktrum pinuh. Fitur anu umum nyaéta konsumsi kakuatan rendah sareng langkung séhat.

 

* Séri Ra98 Kaleidolite ngagaduhan kaunggulan tina warna luhur, kasatiaan luhur sareng jenuh tinggi.
* Rangkaian panyalindungan panon ngagaduhan ciri kontinuitas spéktral anu alus sareng cahaya biru tanaga rendah.
Hal ieu sering dianggo dina ngajar adegan pikeun langkung ngajaga paningalian panon.
* Surya sinar srangéngé gaduh rendering warna anu langkung saé kusabab spéktrum ungu na langkung caket kana panonpoé.
Hal ieu sering dianggo dina skénario sapertos tatangkalan, sterilisasi sareng antibakteri.
* Séri pencahyaan studio ngagaduhan indéks TLCI tinggi, anu cocog pikeun aplikasi pencahayaan tambahan fotografi.

yyyyymmmm

Produk COB mangrupikeun produk inti Shineon. Taat kana konsép kualitas-kualitas luhur, kinerja tinggi, sareng sumber cahaya séhat, éta parantos ngiringan ngaluncurkeun eunteung séri COB aluminium, séri COB keramik, séri COB spéktrum pinuh, sareng séri COB suhu anu tiasa diatur pikeun minuhan sarat Aplikasi anu béda-béda konsumén.

* Serial COB Aluminium ngagaduhan kaunggulan efisiensi lampu tinggi sareng konduktivitas termal anu luhur;
* Séri COB keramik ngagaduhan kaunggulan résistansi tekanan tinggi sareng henteu résiko vulkanisasi;
* Serial COB spéktrum lengkep ngagaduhan kaunggulan karusakan cahaya biru rendah, épisiensi cahaya tinggi, sareng warna warna tanpa distorsi;
* Produk séri suhu COB séri gaduh kaunggulan kisaran aplikasi kakuatan lega, kisaran panyaluyuan suhu warna lega, CRI tinggi sareng épisiensi bercahaya tinggi. Éta tiasa dianggo dina sababaraha adegan sapertos lampu bumi, lampu balanja, musium, stadion, jst.

wwqsx

Parobihan warna sorotan COB suhu adjustable SHINEON

fdsdw

Dina adegan anu sami, épék CRI anu béda dibandingkeun

Tim R&D propésional Shineon nyayogikeun jaminan anu kuat pikeun aplikasi diversifikasi produk sareng aplikasi multi-skénario, sapertos séri UV produk énggal, seri flash telepon sélulér, séri modul DOB, sareng anu sanésna, anu ngagaduhan seueur aplikasi pasar. Dumasar kana kamampuan kuat R&D sareng produksi Shineon, urang tiasa nyayogikeun palanggan sareng solusi anu khusus pikeun sumber cahaya khusus.

yyyyymymmymymmym
ymymymymymymmmmmmmmym

Waktos Post: Nov-11-2020